ye-logo.v1.2

Несподіванка: ВК «Новатор» зіграє за Суперкубок України

Спорт 3554
Хмельницький ВК Новатор побореться за Суперкубок України з ВК Барком-Кажани зі Львова
Хмельницький ВК Новатор побореться за Суперкубок України з ВК Барком-Кажани зі Львова. Фото: з архіву

Подібний матч для хмельничан буде вперше в історії.

Чемпіонат України з волейболу ще не розпочався, але для хмельницького «Новатора» у цьому міжсезонні вже друга несподіванка. Володар бронзових медалей минулої першості зіграє за Суперкубок України.

«Була інформація, що харківський «Локомотив» припиняє своє існування, але офіційного листа в Федерацію волейболу України не надходило, а тому за Суперкубок мали зіграти «Локо» та львівський «Барком-Кажани», - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – І ось, схоже харків’яни офіційно повідомили про те, що не вийдуть на старт, а тому наша команда і зіграє з львів’янами за Суперкубок».

Матч за почесний трофей, який для «Новатора» буде першим в історії, відбудеться в Луцьку 22 вересня. До того ж, хмельничани мають зіграти перші поєдинки в чемпіонаті проти харківської «Юракадемії» 14-15 вересня. Але календар був затверджений ще до зняття «Локомотива», тому може також зазнати змін.

Нагадаємо, що нещодавно «Новатор» отримав суперника і в єврокубках – норвезький «Фьорде». Хмельничани гратимуть у Кубку ЄКВ також несподівано – знову замість «Локомотива».

Ну, а поки ситуація в команді така – гравці вийшли з відпусток і лише почали готуватися до сезону, який несподівано стане доволі насиченим. Вже відомо, що в новому чемпіонаті за «Новатор» не гратимуть Андрій Тупчій, Дмитро Вієцький та Богдан Середа.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую