ye-logo.v1.2

Футбол. Андрій Донець прокоментував матч «Агробізнеса» в Херсоні

Спорт 3150
Гол Віталія Груши не допоміг Агробізнесу подолати Кристал у Херсоні
Гол Віталія Груши не допоміг Агробізнесу подолати Кристал у Херсоні. Фото: прес-служби ФК Агробізнес

Команда з Волочиська зіграла проти «Кристала».

У Херсоні завершився матч 1/32 фіналу Кубка України з футболу, в якому місцевий «Кристал» приймав «Агробізнес» із Волочиська. Гості, хоч і мали перевагу в матчі, але… далі крокують господарі.

У стартовому складі «Агробізнеса» вийшло чимало футболістів, які мають мало ігрової практики в чемпіонаті. Це Чернобай, Дубчак, Полторацький, Гагун, Іван Когут та Юрчак, Разом із ними вийшли в старті й Курило, Думанюк, Кухарук та Семенець. І на 37 хвилині поєдинку «Агробізнес» відкрив рахунок у грі – забив Груша. «Треба було дати шанс гравцям, які майже не з’являються в першій лізі, провести ротацію складу», - пояснив такий стартовий склад команди головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. І наче все було нормально – перевага, контроль м’яча, моменти біля воріт суперника. Та на 89 хвилині поєдинку футболісти з Волочиська припустилися помилки в захисті й «Кристал» зрівняв рахунок.

Командам довелося зіграти два екстра-тайми по 15 хвилин, які так і не виявили переможця. А тому все вирішилося в серії пенальті. «Лотерея» краще далася херсонцям. «Кристал» переміг 4:2 (за «Агробізнес» не змогли забити Темнюк та Юрчак – їхні удари парирував голкіпер господарів), а тому до наступного етапу вийшла команда, яка виступає в другій лізі.
«Важко щось коментувати, - продовжує Андрій Донець. – Ми мали вигравати цей матч. А у підсумку вилетіли з Кубку. Приїдемо додому, проаналізуємо все і зробимо висновки».

Наступний свій матч «Агробізнес» зіграє в чемпіонаті України в першій лізі. 27 серпня волочиська команда гратиме в Києві проти «Оболоні-Бровар».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую