ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Нива»: 96 хвилин, сутичка та два вилучення (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4764

Хмельничани зіграли свій домашній матч шостого туру в другій лізі.

У гості до «Поділля» приїхала тернопільська «Нива». Суперник не легкий, але і не з найважчих. А тому прихильники хмельницької команди очікували, що сьогодні, 25 серпня, їхня команда, нарешті, добуде домашню перемогу. Адже до цього «Поділля» в рідних стінах зазнало поразки та один матч звело внічию.

Тернополяни ж також сподівалися, що їхня «Нива» сьогодні здобуде першу перемогу. Виїзну. Адже до цього команда ще не виграла в гостях. А тому й не дивно, що головний тренер «Ниви» Віталій Шумський був задоволений своєю командою та подякував гравцям за перші виїзні три очки.

Матч, в якому був забитий лише один гол, був все таки цікавим. Вже на 6 хвилині Віталій Каверін завдав хоч і не точного, але першого удару по воротам гостей. «Нива» ж відповіла на 13 хвилині… голом. Ігор Олексієнко пробив у дальній нижній від Сергія Дворника кут і відкрив рахунок у матчі. Забивши гол, тернополяни дещо відійшли назад і м’яч під свій контроль взяли футболісти «Поділля».

Футболісти "Поділля" та "Ниви" намагалися не програвати боротьбу за м'яч.

Вже на 18 хвилині Андрій Ліповуз головою пробив по воротам Максима Механіва, але голкіпер діяв бездоганно. Ще через дві хвилини Каверін простірлив на Алішера Якубова, якому просто завадимли пробити з метрів п’яти. Здавалося, що «Поділля» ось-ось і зрівняє рахунок.

На 31 хвилині Каверін знову віддав чудовий пас. Цього разу навіс на дальню стійку на Олександра Музичка. Півзахисник «Поділля» пробив головою, але не влучив у рамку воріт. А згодом той же Музичук намагався забити «ножицями». Та удар вийшов не сильним, а тому Механів без проблем впорався з ним.

Олександр Музичук загострював гру "Поділля" на флангах.

Після перерви «Нива» отримала шанс збільшити свою перевагу. Олексій Литовченко обіграв одразу декількох футболістів «Поділля», але завдати потужного удару по воротам господарів не зміг. Пробив не сильно і Дворник спокійно накрив м’яч.

Ігор Олексієнко (№14), забивши гол на 13 хвилині, став автором єдиного м'яча в матчі "Поділля" - "Нива".

Віталій Каверін (№49) міг стати як автором гольового пасу, так і голу. Але...

Такий початок другого тайму наче прокинув футболістів «Поділля». Вони знову почали загострювати гру попереду, щоправда, до ударів не доходило. А далі…

У матчі "Поділля" - "Нива" виникла сутичка не лише між футболістами, а й фанами з Тернополя.

Була 60 хвилина. Олексій Литовченко перебував на правому фланзі своєї атаки і, схоже, отримав по нозі від капітана «Поділля» Олександра Воловика. Арбітр призначив штрафний, але… Литовченко штовхнув Воловика у груди і почалася справжня сутичка. Одразу на поле вибігли ще й фанати «Ниви», які розмістилися поруч на секторі. Штовханина, сварки. Побігли і фани «Поділля», але їх зупинили гравці та тренери хмельницького клубу. Ну, а потім, коли всі заспокоїлися, арбітр виніс вердикт – червоні картки показав і Литовченку, і Воловику.

Почалася гра 10 на 10. Вже після трьох хвилин такого поєдинку «Поділля» знову ледь не забило. Знову свою індивідуальну майстерність продемонстрував Каверін, який обіграв декількох футболістів «Ниви». Ось тільки пробив півзахисник хмельничан поруч зі стійкою.

Віталій Каверін вперше зіграв за "Поділля" весь матч.

Міг Каверін забити і на 74 хвилині. Вийшовши майже віч на віч, Віталій пробив вище воріт. Згодом забракло точності й Артему Гайдашу, який ще 65 хвилині замінив Яна Морговського.

Олександр Юрчак, екс-гравець волочиського "Агробізнеса", дебютував за тернопільську "Ниву", вийшовши на заміну на 68 хвилині матчу.

Враховуючи усі зупинки, арбітр компенсував до основного часу 6 хвилин. І, по суті, увесь цей час «Поділля» намагалося врятуватися від поразки. Найнебезпечніший момент хмельничани створили вже на 96 хвилині, коли пробив Музичук. Але ж Механів відбив. І… «Нива» перемогла 1:0.

"Поділля" - "Нива": матч завершено. Команда з Тернополя перемогла 1:0.

Віталій Костишин після матчу подякував своїм футболістам за віддані сили. Звісно, результатом залишився незадоволеним. Але ж дорікнути у відсутності бажання не програти цей матч не міг – футболісти «Поділля», інколи складалося враження, грали вже на межі власних сил. Утім, врятувати матч не змогли.

Свій наступний поєдинок «Поділля» проведе в Чернівцях проти «Буковини» другого вересня. Ну, а вдома хмельничани гратимуть 8 вересня, коли прийматимуть «Черкащину-Академію».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую