ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» у матчі з «Оболонню-Бровар» зіграє без двох нападників

Спорт 3507
Кращий бомбардир аматорської першості 2016/2017 років Микола Темнюк став вільним агентом
Кращий бомбардир аматорської першості 2016/2017 років Микола Темнюк став вільним агентом. Фото: з архіву

Команда з Волочиська розірвала з ними контракти.

Сьогодні, 27 серпня, «Агробізнес» у Києві зіграє свій поєдинок 6 туру в Києві проти «Оболоні-Бровар», команди, яку очолює подолянин Сергій Ковалець. І вже достеменно відомо, що за волочиську команди не зіграють двоє футболістів з «чемпіонського складу» другої ліги не лише в цьому матчі, а й в наступних.

Ще цього вік-енду з’ясувалося, що Олександр Юрчак, який з 2016 року зіграв за «Агробізнес» у різних чемпіонатах 54 матчі (забив 18 голів), став футболістом тернопільської «Ниви». Він навіть встиг зіграти за «Ниву» в матчі проти хмельницького «Поділля».

А ось ще одним футболістом, з яким припинили співпрацю, став Микола Темнюк. Цей нападник разом із «Агробізнесом» став чемпіоном України серед аматорів та в другій лізі. Зіграв за волочиську команду 69 матчів, в яких забив 44 голи.

«В якому клубі далі виступатиме Микола, я не знаю, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але ми побажали йому та Юрчаку успіхів в нових командах, подякували за співпрацю».

Не виключено, що волочиська команда найближчим часом оголосить про появу щонайменше одного футболіста. Утім, не сьогодні. Ну, а матч «Оболонь-Бровар» - «Агробізнес» 27 серпня розпочнеться о 19.00. Його можна буде побачити в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую