ye-logo.v1.2

Футбол. «Оболонь-Бровар» - «Агробізнес»: «прокляття» останніх хвилин

Спорт 2578
Поки що Агробізнес втрачає очки, хоча інколи не заслуговує на поразку
Поки що Агробізнес втрачає очки, хоча інколи не заслуговує на поразку. Фото: з архіву

Команда з Волочиська втратила очки на останній хвилині матчу.

У першій лізі чемпіонату України з футболу завершився шостий тур. Свій поєдинок волочиський «Агробізнес» проводив у Києві проти «Оболоні-Бровар», клубу, який очолює красилівчанин Сергій Ковалець. Протистояння хоч і не було щедрим на гольові моменти, але доволі напруженим. Особливо наприкінці матчу…

Щоправда, ще до 90 хвилини «Агробізнес» міг забити, але господарів, після удару Тараса Пліса, врятувала поперечина. А наприкінці гри «Оболонь-Бровар» від голу, після удару Богдана Семенця, врятував голкіпер. Кияни одразу ж відповіли гострим контрвипадом, який, якби не Костянтин Одольський, міг завершитися взяттям воріт гостей. Та кияни все таки забили. Аж на 93 хвилині. У підсумку, «Агробізнес» поступився з рахунком 1:0, зазнавши четвертої поразки в шести матчах.

«Я думав, що так не буває, а виходить, що буває… Єдиний момент і залітає гол. У Кубку України – на 89 хвилині, й тут на 90+3 хвилині, в мене немає коментарів», - після гри заявив головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець.
А ось Сергій Ковалець подякував як своїм футболістам, так і команді з Волочиська. «Супер гра була», - сказав наставник «Оболоні-Бровар».

Після шести турів «Агробізнес» із двома очками посідає 14 місце з 16-ти. Наступний тур команда з Волочиська пропускатиме, оскільки харківська «Кобра» вже припинила своє існування. А тому 8 вересня «Агробізнес» знову гратиме на виїзді – на Одещині проти «Балкан» з селища Зоря, команди, яка нині посідає шосте місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую