ye-logo.v1.2

Футбол. В обласній Прем’єр-лізі достроково визначився чемпіон

Спорт 2330
Гол Ігоря Кльоца (в зеленій формі) приніс Случу не лише перемогу в Старокостянтинові, а й дострокове звання чемпіонів області
Гол Ігоря Кльоца (в зеленій формі) приніс Случу не лише перемогу в Старокостянтинові, а й дострокове звання чемпіонів області. Фото: з архіву

Команда з Красилова здобула другий поспіль трофей.

У Старокостянтинові зустрілися два претенденти на золоті медалі чемпіонату області з футболу. Утім, якщо господарям для того, що зберегти шанси на чемпіонство, потрібно було лише перемагати, то гостей з Красилова влаштовувала і нічия.

«Гра видалася доволі важко через погодні умови, але була цікавою, - каже тренер красилівського «Случа» Лев Сергеєв. – Нам вдалося забити гол у першому таймі (на 27 хвилині з пенальті відзначився Дмитро Фролов), але перед перервою примудрилися пропустити. Та вже в другому таймі Ігор Кльоц вивів нашу команду вперед, і ми змогли не лише виграти цей матч, а й достроково весь чемпіонат».

Свій заключний поєдинок красилівський «Случ» зіграє в Дунаївцях. Для турнірного становища цей поєдинок нематиме значення. А ось старокостянтинівський «Случ» ще має провести два поєдинки. Як, власне, і теофіпольська «Іскра». Саме ці клуби мають розіграти між собою срібні та бронзові медалі чемпіонату.

Відзначимо, для команди з Красилова цей сезон можна назвати золотим. «Случ» став володарем Кубка області та чемпіоном Хмельниччини. Подібне досягнення для команди вперше.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую