ye-logo.v1.2

Футбол. Порятунок «Агробізнеса» та перервана серія поразок

Спорт 2945
Агробізнес у Миколаєві зміг відігратися аж на 95 хвилині матчу
Агробізнес у Миколаєві зміг відігратися аж на 95 хвилині матчу. Фото: fcab.com.ua

Гол Владислава Полторацького допоміг команді з Волочиська здобути черговий заліковий бал.

Свій матч 12 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі волочиський «Агробізнес» проводив у Миколаєві, проти тамтешнього муніципального футбольного клубу. МФК «Миколаїв», який із17 очками був на восьмому місці в разі позитивного результату міг одразу впритул наблизитися до трійки лідерів. Але «Агробізнес» не дозволив. Команда Андрія Донця змогла врятуватися від чергового фіаско аж на 95 хвилині.

«Агробізнес», який до цього мав в активі лише три бали, приїхав до Миколаєва з невтішним «багажем». Команда мала серію поразок із трьох поспіль поєдинків. І вже на 6 хвилині матчу пропустила зі штрафного, чим ускладнила собі завдання.

«Ми пропустили швидкий гол, але не опустили рук, - каже Андрій Донець, головний тренер «Агробізнеса». – Володіли ініціативою, намагалися відігратися. Господарі, по суті, нічого не створили біля наших воріт, а ми не реалізували ряд моментів. Але хлопці проявили характер». Та на 95 хвилині футболісти з Волочиська заробили право на штрафний і пішли великими силами вперед. Як наслідок, Андрій Кухарук навісив, у штрафний майданчик миколаївчан, там було декілька відскоків і… удар Владислава Полторацького, який став рятівним для його команди – 1:1. Для захисника «Агробізнеса» цей гол став першим на професійному рівні.

Отож, після 12 турів «Агробізнес» залишився на 14 місці, але вже має в активі 4 очки. Наступний матч команда проведе в Волочиську 13 жовтня проти ФК «Рух» із Винників Львівської області. Саме ця команда йде в таблиці 13-ою, маючи на три бали більше, ніж «Агробізнес». Відзначимо, що в цьому поєдинку через дискваліфікацію за волочиську команду не зіграють два захисники – Ігор Курило та Ігор Бойчук.

Ну, а матч «Агробізнес» - «Рух» сайт «Є» планує показати в прямому ефірі. Стежте за анонсами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую