ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" - "Епіцентр К Авангард": результативний матч та успіх хмельничан (ФОТО)

Спорт 2716
Хмельницький Сокіл здобув другу перемогу в новій першості з футзалу в Екстра-лізі
Хмельницький Сокіл здобув другу перемогу в новій першості з футзалу в Екстра-лізі. Фото: автора

Відбувся матч 5 туру в "Екстра-лізі".

У гості до хмельницького "Сокола" завітала команда з Одеси. Гості, у попередніх матчах, мали кращі результати. Вони двічі перемогли та двічі програли, тоді як "соколята" здобули по одній перемозі та нічиєї, а також двічі поступилися. Утім, це лише початок сезону, а тому вся боротьба попереду.

Вже з перших секунд матчу гравці "Сокола" продемонстрували, що їх у цій грі влаштує лише перемога. І почали атакувати великими силами, але не забуваючи і про захист власних воріт. І, зігравши лише 80 секунд у матчів, рахунок вже був відкритим. Артур Подлюк своїм пасом вивів "на побачення" з голкіпером одеської команди Андрія Хамдамова. Капітан "Сокола" не підвів - перкинув м'яч через воротаря у дальній кут - 1:0.

Андрій Хамдамов вже на 2 хвилині матчу відкрив рахунок у грі.

"Епіцентр К Авангард" у стартовому складі випустив голкіпера Бутова, але потім його замінили, коли рахунок був вже 3:1.

Владислав Щербань також сьогодні забив.

Згодом збільшити перевагу хмельничан міг Дмитро Сорока, але гостей врятувала поперечина. Через якусь мить гравці "Сокола" помилилися на власній половині майданчика, чим одразу скористалися одесити - удар Остапчука виявився точним і рахунок став 1:1.

Хмельничанам довелося знову шукати щастя біля чужих воріт. Гра, по суті, була рівною, а небезпечніші моменти створювали господарі. І згодом їм знову вдалося реалізувати один із них, коли відзначився Руслан Шеремета. Це сталося на 13 хвилині, а ще через три забив і Дмитро Сорока. Йому вдалося пробити головою повз голкіпера, але точнісенько у ствір воріт - 3:1.

"Сокіл" - "Епіцентр К Авангард".

Статистика першого тайму:
"Сокіл" - 20 ударів (9 у площину), три кутових.
"Епіцентр К Авангард" - 15 ударів (8 у площину), один кутовий.

Після перерви почалася гра, як то кажуть, за рахунком. Одесити були вимушені "лізти" вперед, щоб відігратися, хмельничан ж намагалися зловити суперника на контратаці.

І на 29 хвилині саме гостям вдався контрвипад, до якого підключився і голкіпер команди Віталій Зеленчук. Він і завдав удару, який змінив рахунок на 3:2.

Руслан Шеремета радіє забитому голу.

Хмельничани грали небезпечніше і мали чимало нагод для взяття воріт одеситів.

Хмельничани знову почала грати активніше та агресивніше, що дало свій результат на 35 хвилині. Господарі вивели на ударну позицію Артура Подлюка, який і завдав потужного та точного удару - 4:2. А крапку в матчі поставив Владислав Щербань, який відзначився на 38 хвилині. Отже, хмельницька команда впевнено здолала суперника з рахунком 5:2.

Статистика другого тайму:
"Сокіл" - 14 ударів (5 у площину), 6 кутових.
"Епіцентр К Авангард" - 14 ударів (4 у площину), 4 кутових.

Одесити намагалися врятувати матч, граючи вп'ятьох, але "Сокіл" був сильнішим.

Свій наступний матч в "Екстра-лізі" "Сокіл" зіграє в Івано-Франківську 4 листопада проти "Урагану". Вдома ж хмельничани гратимуть 10 листопада проти чемпіона України херсонського "Продексіму".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую