ye-logo.v1.2

Прямий ефір футбольного матчу «Агробізнес» (Волочиськ) – «Зірка» (Кропивницький)

Спорт 3692

Сьогодні волочиська команда зіграє свій домашній матч у першій лізі.

Поєдинок на стадіоні «Юність» стане останнім у першому колі. А матч «Агробізнес» - «Зірка» називають битвою аутсайдерів. Це і не дивно, адже зіграють команди, які посідають дві останні сходинки в турнірній таблиці. «Агробізнес» - 14-ий, «Зірка» - 15-та.

Кропивницька команда у попередніх 13 матчах здобула лише три очки, вигравши вдома ще першщого вересня з рахунком 2:0 в «Інгульця». Волочиський клуб поки немає перемог в своєму аткиві, але здобув шість нічиїх, три з яких – поспіль. А тому безпрограшна серія «Агробізнесу» налічує три матчі й має шанси продовжитися сьогодні. Прихильники ж волочиського клубу сподіваються, що в матчі з «Зіркою» їхня команда здобуде першу перемогу.

Зауважимо, що проти «Зірки» не зіграє Владислав Полторацький, який в минулому турі в Миколаєві був вилучений. А цей поєдинок стане першим із трьох поспіль домашніх матчів, які «Агробізнес» проведе на стадіоні «Юність». Адже після гри 15 туру, одразу стартує друге коло, і волочиська команда завершить футбольний 2018 рік домашніми матчами проти харківського «Металіста» та краматорського «Авангарду».

Отож, прямий ефір матч «Агробізнес» - «Зірка» на сайті «Є» 27 жовтня о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую