ye-logo.v1.2

Футбол. “Поділля” зіграло у Тернополі

Спорт 3353
Хмельницьке "Поділля" вдруге у цьому чемпіонаті програло тернопільській "Ниві" з рахунком 1:0
Хмельницьке "Поділля" вдруге у цьому чемпіонаті програло тернопільській "Ниві" з рахунком 1:0. Фото: з архіву

Виграшна серія хмельничан перервалася.

“Поділля”, які останні три матчі виграло, свій поєдинок 15 туру проводило в Тернополі проти місцевої “Ниви”. Це був матч не лише географічних сусідів, а й по турнірній таблиці. Адже обидва клуби мали по 16 очок та ділили між собою 7 та 8 місце.

“Перші 10-15 хвилин гри моєї команди мені сподобалися, а ось далі... Хлопці почали все нижче і нижче “сідати” до власних воріт, - після матчу журналісту сайту “Є” сказав головний тренер “Поділля” Віталій Костишин. - Склалося враження, що дехто з футболістів як слід не налаштувався на суперника. І вже в другому таймі “Нива” почала грати небезпечніше та агресивніше. Ми їм раз дозволили пробити, другий, а потім і пропустили. Я незадоволений ні грою, ні результатом. Приїдемо, розберемо гру, помилки та будемо готуватися до останнього домашнього матчу проти “Буковини”. Нас влаштує лише перемога”.

Отож, “Поділля” програло, пропустивши гол від Олексія Литовченка на 80 хвилині. Разом із поразкою, хмельничани втратили і сьому позицію в турнірній таблиці.

Свій наступний матч команда Віталія Костишина проведе третього листопада в Хмельницькому проти клубу з Чернівців. “Буковина” сьогодні також програла - вдома вінницькій “Ниві” з рахунком 4:0. Майбутній суперник хмельничан наразі посідає останнє 11 місце в турнірній таблиці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую