ye-logo.v1.2

Футбол. Огляд матчів за участі “Агробізнесу” та “Поділля” (ВІДЕО)

Спорт 2669

Жодна з команд з Хмельниччини не досягнула бажаного результату.

У першій та другій лігах чемпоінату України з футболу команди Хмельницької області провели матчі 16 туру. “Поділля” в Хмельницькому приймало чернівецьку “Буковину”, а “Агробізнес” у Волочиську грав із харіквським “Металістом-1925”.

“Поділля” в грі проти “Буковини” вважалося фаворитом протистояння, а тому вболівальники очікували на те, що хмельничани здобудуть чергвову перемогу. Тим паче, що це був останній домашній матч цього року. Утім, 90 хвилин поєдинку так і не визначили переможця. Матч завершився з рахунком 0:0. “Зовсім незадоволені цим результатом, - після гри сказав наставник хмельничан Віталій Костишин. - Деякі футболісти захотіли сьогодні походити по футбольному полі, потрібно всім одинадцятьом футболістам прикладати зусилля, щоб перемагати, а у нас цього не було на футбольному полі, тому ми зовсім незадоволені діями футболістів. Не може грати п’ять чоловік, потрібно, щоб була команда, без цього ми не можемо виграти гру, звісно були у нас гарні моменти, реалізовувати такі моменти потрібно, що у Гладкого, що у Якубова, це майстерність”. Свій останній матч у 2018 році “Поділля” зіграє 11 листопада проти “Черкащини -Академії” у селищі Білозір’я Черкаської області.

А ось волочиський “Агробізнес” приймав одного з лідерів першої ліги харківський “Металіст-1925”. За цим поєдинком можна було спотсерігати на сайті “Є” в прямому ефірі.

Матч видався не багатим на моменти, але в ньому було забито два голи. Обидва з пенальті й ворота “Агробізнесу”. На 35 хвилині поєдинку м’яч влучив у руку Ігорю Курилу, після чого Олег Синиця реалізував пенальті. А на 83 хвилині поєдинку Артур Думанюк порушив правила на Єрмоленкові. На відео видно, що порушення було до штрафного майданчика, але арбітр матчу призначив не штрафний, а пенальті. Його знову реалізував Синиця. Волочиська команда могла врятуватися від поразки, але спочатку “Металіст-1925” врятувала стійка, а згодом Богдан Семенець не зміг переграти голкіпера.

Свій наступний поєдинок “Агробізнес” проведе 10 листопада. І знову в Волочиську. В гості завітає краматорський “Авангард”. Цей поєдинок сайт “Є” транслюватиме в прямому ефірі. Початок гри о 13:00.

Вашій увазі огляд матчу “Агробізнес” - “Металіст-1925”, а також післяматчеві коментарі наставників команд - Андрія Донця та Олександра Горяінова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую