ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» вирушив до Норвегії

Спорт 3497
Хмельницький "Новатор" на шляху до Норвегії - матч проти "Фьорде" відбудеться 8 листопада о 19.30
Хмельницький "Новатор" на шляху до Норвегії - матч проти "Фьорде" відбудеться 8 листопада о 19.30. Фото: надане Іваном Терещуком

Хмельничани вперше зіграють у єврокубках.

 Волейбольний «Новатор» вирушив у Норвегію, де проведе свій перший в історії матч Кубку ЄКВ проти місцевого «Фьорде». «Вже завтра маємо бути на місці, - розповів директор клубу Іван Терещук. – Ну, а післязавтра, 8 листопада, на нас очікує історичний матч проти срібного призера чемпіонату Норвегії».

Поєдинок проти «Фьорде» розпочнеться 8 листопада о 19.30 за київським часом. Путівку до наступного етапу розіграють за підсумками двох матчів. Перший – у Норвегії, гра-відповідь – 14 листопада в Городку.

«Якщо рахунок у протистоянні буде 1:1, то долю переможця визначатимемо в «золотому сеті», - пояснює Іван Борисович.

Нагадаємо, хмельницький волейбольний клуб «Новатор» за підсумками минулого чемпіонату України отримав можливість виступати в єврокубках. Утім, рангом нижчим, ніж ЄКВ, в якому беруть участь чемпіони та віце-чемпіони своїх країн. Але «Новатор» гратиме саме в Кубку ЄКВ, оскільки срібний призер чемпіонату України – харківський «Локомотив», припинив своє існування. Від України в цьому турнірі виступатиме і львівський «Барком-Кажани».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую