ye-logo.v1.2

Футбол. “Агробізнес” - “Авангард”: коли вирішальним стало вилучення (ВІДЕО)

Спорт 2184

Волочиська команда провела свій останній домашній матч у 2018 році.

 У Волочиську місцевий “Агробізнес” зіграв свій матч 17 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі. В гості завітав “Авангард” з Краматорська Донецької області, який до цього поєдинку підішов у бойовому настрої та без кадрових втрат. Натомість “Агробізнес” зіграв одразу без двох соновних футболістів. Дмитро Юхимович прийшов на гру на милицях (у попередньому турі він зазнав травми), а Артур Думанюк не зміг зіграти через дискваліфікацію.

Та попри кадрові проблеми “Агробізнес” міг розраховувати щонайменше на нічию. Команда володила перевагою, контролювала м’яч та створювала загрози біля воріт гостей. Утім... на 38 хвилині “Агробізнес” залишився в меншості. Олександр Цибульник у центрі поля штовхнув у груди Єгора Демченка, за що і отримав червону картку.

“Звісно, те, що сталося на 38 хвилині, вплинуло на гру, - вже після матчу сказав головний тренер “Агробізнеса” Андрій Донець. - Олександр підвів не лише себе та свою команду, а й весь клуб та його вболівальників. Мені важко коментувати щось”.

“Те, що сталося вилучення, це, мабуть, емоції, які допомогли нам, - після матчу заявив наставник “Авангарду” Олександр Косевич. - У більшості, звісно, легше грати”.

Утім, “Авангард”, граючи з чисельною перевагою, не міг нічого створити попереду. Натомість контратаки “Агробізнесу” були небезпенчими і могли призвести до взяття воріт гостей. Та вкотре у цьому сезоні команду з Волочиська підвела реалізація.

А ось гравці з Краматорську свій чи не єдиний шанс у матчі використали. Після розіграшу кутового Матяж навісив у штрафний майданчик господарів, де Віталій Собко з лінії воротарської відправив м’яч у дальній від голкіпера кут.
Отож, “Агробізнес” поступився з рахунком 0:1 і продовжує перебувати на 14 місці в турнірній таблиці. Свій наступний поєдинок, який стане останнім у цьому році, команда з Волочиська зіграє 17 листопада в Луцьку проти “Волині”, яка йде на третій позиції в турнірній таблиці.

До вашої уваги огляд матчу “Агробізнес” - “Авангард”, який сайт “Є” транслював у прямому ефірі:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую