ye-logo.v1.2

“Поділля” завершило футбольний рік матчем на Черкащині

Спорт 2232
Алішер Якубов забив на 81 хвилині, і цей гол став єдиним для Поділля в матчі проти Черкащини Академії
Алішер Якубов забив на 81 хвилині, і цей гол став єдиним для Поділля в матчі проти Черкащини Академії. Фото: з архіву

Хмельничани зіграли ненайсильнішим складом. Але на те є певні причини.

Останній у цьому році матч у другй лізі чемпіонату України з футболу хмельничани проводили в селищі Білозір’я проти “Черкащини Академії”. І “Поділлю” не вдалося піти на зимову перерви в піднесеному настрої. Утім, на це були свою кадрові проблеми.

Якщо відсутність Муляра не викликала подиву, оскільки він відбував дискваліфікацію, то в заявці на матч не було ще ряду провідних гравці. На Черкащину не поїхали ні Старущенко, ні Воловик із Романюком, ні Каверін із Штаненком. Як розповів журналісту сайту “Є” головний тренер “Поділля” Віталій Костишин, дехто з гравців травмований, а хтось захворів. 

“Безумовно, таким складом, як ми зіграли проти “Черкащини Академії” нам могло допомогти лише диво. Дива не сталося, ми повністю програли матч”, - зазначив Віталій Володимирович. “Поділля” пустипилося з рахунком 3:1. Єдиний гол у матчі за хмельничан забив із пенальті Алішер Якубов. До речі, господарі могли збільшити свою перевагу, якби реалізувати пенальті, але хмельничан врятував Сергій Дворник. Відзначимо й те, що через кадрову проблему, наприкінці матчу дав змогу дебютувати на професійному рівні 16-річному Сергію Якобчуку.

“У нас ще й зламався автобус, - продовжує Віталій Костишин. - Дякувати “Черкащині Академії”, вони доставили нас з готелю у Черкасах на матч. І після гри також відвезлм до готелю. Сидимо тепер і чекаємо, коли полагодять автобус”.

Отож, чемпіонат у другій лізі йде на перерву. “Поділля” із 17 очками “зимуватиме” на 8 місці. А свій наступний поєдинок команда зіграє вже 31 березня 2019 року в Хмельницькому, коли прийматиме ФК “Калуш” з Івано-Франківщині.

До теми: “Агробізнес” - “Авангард”: коли вирішальним стало вилучення (ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую