ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» завершив футбольний рік матчем у Луцьку

Спорт 2930
Віталій Груша (з м
Віталій Груша (з м'ячем) у грі проти Волині отримав жовту картку за наче симуляцію в штрафному майданчику господарів. Хоча, схоже, його зупинили не за правилами, і арбітр міг призначити пенальті в ворота Волині. Фото: з архіву Віктора Зарванського

Команді з Волочиська протистояв один із лідерів першої ліги.

Чемпіонат України з футболу в першій лізі йде на зимову паузу. Перед якою відбулися останні матчі в 2018 році. І свій поєдинок представник Хмельниччини – волочиський «Агробізнес», провів 17 листопада в Луцьку проти «Волині». 

«Волинь», яка в першому колі в Волочиську перемогла «Агробізнес» із рахунком 2:0, вважалася фаворитом протистояння і сьогодні. Адже команда Андрія Тлумака посідає третє місце та має в своєму складі футболістів, які пограли не лише в першій лізі, а й в Прем’єр-лізі. Утім, «Агробізнес» вкотре довів, що 14 сходинка в турнірці, на якій перебуває команда Андрія Донця, ще не означає, що команду з Волочиська слід називати аутсадером. Адже по грі «Агробізнес» не поступився супернику, а часом, навіть, і переважав волинян.

«Я три роки свого життя віддав «Волині», - вже після гри сказав головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Тому мені було приємно повернутися на цей стадіон. Але хотілося, звісно, здобути максимального результату. Вийшла бійцівська гра, було багато чоловічої боротьби. Тому, мабуть, нічия – закономірний результат».
«Волинь» та «Агробізнес» зіграли 0:0. Тепер пауза у першості до 24 березня 2019 року. Саме тоді «Агробізнес» вдома, за календарем, прийматиме ФК «Суми».

«Цей рік видався доволі важким для нашої команди, - каже Андрій Донець. – Повертаємося з Луцька додому. Проаналізуємо все, відпочинемо та почнемо готуватися до весняної частини першості».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую