ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» дебютував вдома у першій лізі (ВІДЕОГЛЯД)

Спорт 3151

Команда зіграла свій перший домашній матч у новому чемпіонаті.

В гості до волочиського «Агробізнеса» завітала луцька «Волинь», яка цього сезону налаштована на повернення до української Прем’єр-ліги. Про наміри підвищитися в класі свідчить і той факт, що волиняни значно підсилися в міжсезоння. Чого лише вартий Денис Кожанов, який багато років виступав за львівській «Карпати», а минулий сезон провів у рівненському «Вересі»… Утім, «Агробізнес» намагався дати бій іменитому супернику.

Саме Кожанов став одним із кращих гравців у цьому матчі. Спочатку він на 17 хвилині віддав чудовий пас на іранця Сіаваша Хагназарі, а той зміг обіграти Одольського та відкрити рахунок у матчі. «Агробізнес» одразу ж міг зрівняти рахунок, але «Волинь» від голу, після удару Богдана Семенця, врятував захисник Міха Горопевшек. Згодом команда з Волочиська могла розраховувати і на пенальті, коли м’яч влучив у руку Горопевшека, але… арбітр не призначив одинадцятиметровий.

Господарі поля намагалися знайти «ключі від воріт» суперника, утім перший тайм так і завершився. Сподівання були на другу поливну матчу. Але на 68 хвилині матчу «Волинь» заробила пенальті, яке реалізував Кожанов і рахунок став 0:2. Схоже, цей гол деморалізував на певний час команду Андрія Донця. Та ближче під завісу поєдинку господарі знову пішли великими силами вперед. І моменти були, а ось реалізувати їх… не судилося. «Волинь» перемогла з рахунком 2:0.

Свій наступний матч у першій лізі «Агробізнес» проведе 10 серпня в Сумах. А ось вдома у Волочиську команда зіграє 18 серпня проти СК «Дніпро-1».

Відбулися матчі 3 туру і в другій лізі, в якій виступає хмельницьке «Поділля». Хмельничани грали на виїзді проти житомирського «Полісся» і здобули нічию з рахунком 0:0. Вже 11 серпня «Поділля» в Хмельницькому зіграє свій черговий матч – проти «Чайки» з Петропавлівської Борщагівки Київської області.

До вашої уваги огляд матчу «Агробізнес» - «Волинь» та післяматчеві коментарі тренерів:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую