ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - «АРПІ»: забійна «четвірка» у битві «середняків» (ФОТО)

Спорт 2239
Хмельницький Сокіл перервав свою серію поразок, обігравши запорізький клуб АРПІ
Хмельницький Сокіл перервав свою серію поразок, обігравши запорізький клуб АРПІ. Фото: автора

Хмельницька команда провела свій домашній матч в «Екстра-лізі».

Суперником «Сокола» став дебютант нинішнього чемпіонату – запорізький «АРПІ». Щоправда, в складі гостей є чимало гравців, які вже мають досвід виступів в «Екстра-лізі». Це і голкіпер Іван Гурко, і польові гравці Євген Леміш, екс-гравець «Сокола» Станіслав Моспан та інші. Та й у попередніх поєдинках запорізька команда вже відчула смак перемоги, ще й дві гри звела нічию. А тому наступала «на п’яти» хмельничанам в турнірній таблиці, маючи лише на один заліковий бал менше.

Утім, «Сокол», який три гри поспіль програв, був налаштований перервати цю серію поразок. А тому одразу ж хмельничани почали турбувати Гурка і вже на початку третьої хвилини матчу лише п’ятий удар у бік воріт гостей став результативним – відзначився Артур Подлюк.

У голкіпера "АРПІ" в матчі проти "Сокола" було чимало роботи.

Андрій Хамдамов, капітан "Сокола", відпрацював у матчі на всі свої потужності та забив двічі.

Гості звісно могли відігратися. Особливо на сьомій хвилині, але удар Яссіна Ессаргіні прийняла на себе поперечина воріт господарів. Йшла, по суті, рівна гра, здебільшого, позиційна. І на 12 хвилині «Сокіл» мав збільшувати перевагу, коли після розіграшу з кутового м’яч у ворота «АРПІ» переправляв Владислав Пєрвєєв, але… стійка. І запорізька команда одразу організувала контратаку, яка завершилася влучним ударом Ессаргіні.

Матч "Сокіл" - "АРПІ".

Матч "Сокіл" - "АРПІ".

Та рахунок 1:1 протримався хвилини дві. «Сокіл» знову забив. Після потужного удару Подлюка, спритнішим виявився капітан хмельничан Андрій Хамдамов, який проштовхнув м’яч повз Гурку – 2:1.

«АРПІ» знову ж відігрався. Сталося це за півтори хвилини до перерви. Контратака і… гол у виконанні Олександра Оліщука. Утім, перший тайм все одно завершився мінімальною перевагою господарів – за 52 секунди до перерви потужним ударом з метрів 13-ти відзначився Хамдамов.

Статистика першого тайму:
«Сокіл» - 18 ударів (6 повз ворота), 8 кутових.
«АРПІ» - 12 ударів (4 повз ворота), 6 кутових.

Артур Подлюк оформив у грі проти запорізького клубу дубль.

Початок другого тайму був «без воріт». Команди більше намагалися провести позиційні атаки, але пробивати, особливо небезпечно, не вдавалося. Та на 25 хвилині «Сокіл», фактично, «поховав» усі надії гостей на позитивний для них результат. Спочатку Подлюк, а потім і Владислав Щербань, своїм ударами зробили рахунок на табло 5:2. У підсумку, за 25 хвилин матчу перша «четвірка» «Сокола» змогла відзначитися майже усім складом, за виключенням Вербового.

Матч "Сокіл" - "АРПІ".

Матч "Сокіл" - "АРПІ".

Владислав Щербань забив один гол у ворота суперника.

За таких обставин гості виглядали розгубленими. А за вісім з половиною хвилини до фінальної сирени почали випускати п’ятого польового гравця. Щоправда, граючи у більшості, в них нічого не виходило. А ось «Сокіл» міг збільшити свою перевагу. Артур Подлюк у простій ситуації не зміг поцілити в порожні ворота з центру поля.
Утім, «АРПІ» все таки забив ще раз. Це сталося на 37 хвилині матчу, після потужного удару Андрія Будіна. Більшого хмельничани просто не дозволили супернику. А отже, «Сокіл» виграв матч з рахунком 5:3.

Статистика другого тайму:
«Сокіл» - 17 ударів (11 повз ворота), 5 кутових.
«АРПІ» - 9 ударів (3 повз ворота), 2 кутових.

«Екстра-ліга» бере паузу. Адже з 30 листопада по 2 грудня в Запоріжжі пройде «Фінал восьми Кубку ліги». «Сокіл» свій матч 1/4 фіналу зіграє 30 листопада проти івано-франківського «Авангарду». А ось наступний поєдинок у чемпіонаті проведе 15 грудня в Хмельницькому проти «Інбев-НПУ», команди-аутсайдера, яка сьогодні здобула свою першу перемогу в сезоні. Хмельничани ж продовжують посідати 7 місце, маючи в активі вже 10 очок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую