ye-logo.v1.2

Попри воєнний стан «Новатор» готується прийняти «Хімік»

Спорт 2728
Волейболістки хмельницького Новатора зіграють із южненським Хімімком 30 листопада та 1 грудня
Волейболістки хмельницького Новатора зіграють із южненським Хімімком 30 листопада та 1 грудня. Фото: з архіву

Хмельничанки націлені дати бій лідеру жіночого волейболу України.

 30 листопада – 1 грудня відбудуться чергові матчі чемпіонату України з волейболу серед жінок у Суперлізі. Хмельницький «Новатор» вдома прийматиме чемпіонок України – «Хімік» з Южного Одеської області.

«Попри те, що в декількох областях країни оголосили воєнний стан, ми готуємося прийняти «Хімік», - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Поки до нас не надходило жодної інформації про те, що ці матчі можуть бути перенесені. Отже, я так розумію, ми зіграємо з багаторічним лідером змагань. Дівчата налаштовані рішуче, а як їм вдасться зіграти, побачимо вже в п’ятницю-суботу».

До слова, южненський «Хімік» востаннє в чемпіонатах України програвав аж 17 лютого 2016 року. З тих команда не програє. У цьому чемпіонаті одеситки виграли усі 12 поєдинків, а тому міцно утримують перше місце в турнірній таблиці. Хмельничанки ж із 9 перемогами та 3 поразками, посідають третю сходинку.

Матч 30 листопада запланований на 18.00, а ось 1 грудня команди зіграють о 12.00. Відзначимо, що за «Новатор» зможуть зіграти Валерія Нудьга та Катерина Ткаченко, які повернулися з табору збірної України віком до 16 років. В складі збірної наші дівчата стали срібними призерками турніру «Чемпіонат EEVZA».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую