ye-logo.v1.2

«Подільська зима 2018»: до Хмельницького з’їхалися юні легкоатлети з різних областей України (ВІДЕО)

Спорт 3891

У місті тривають дводенні змагання з легкої атлетики.

 Сьогодні, 7 грудня, в Хмельницькому стартував десятий міжобласний турнір з легкої атлетики «Подільська зима 2018». Участь у змаганнях взяли близько півтори сотні юнаків і дівчат.

У перший день турніру спортсмени змагалися у дисциплінах з бігу на 60, 600 і 2 тисячі метрів та стрибків у довжину й висоту. Головний суддя змагань, старший тренер відділення легкої атлетики Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Вадим Крушинський розповів, що цього року на змагання до Хмельницького з’їхалися легкоатлети з восьми областей України. У турнірі беруть участь діти 2001 року народження і молодші.

«Це наш ювілейний, десятий міжобласний турнір. Сюди приїжджають дуже багато команд не тільки з Хмельницької області. Географія наших змагань досить широка: Рівненська, Житомирська, Київська, Івано-Франківська, Вінницька, Чернівецька, Тернопільська область, - каже Вадим Крушинський. - Приїхало багато дітей високого рівня. Тут присутні чемпіони України, призери чемпіонатів України і навіть є діти, які брали участь у міжнародних офіційних змаганнях, де захищали честь нашої країни».

На офіційному відкритті «Подільської зими 2018» Вадима Крушинського привітали з присвоєнням звання заслуженого тренера України з легкої атлетики

Під час другого дня турніру легкоатлети мають позмагатися у бігу на триста, тисячу метрів та 60 метрів з бар’єром. Також будуть проводитись змагання з потрійних стрибків та штовхання ядра.

У перший день легкоатлети стрибали у довжину і у висоту

Поки одні змагалися...

... інші чекали своєї черги...

... та розминалися

Триватимуть змагання два дні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую