ye-logo.v1.2

Учитель фізкультури з Хмельниччини став кращим в Україні

Спорт 7495
Ігор Магльона запровадив у школі 5 нових видів спорту
Ігор Магльона запровадив у школі 5 нових видів спорту. Фото: з Фейсбуку

До звання додалася премія у 15 тисяч гривень.

Ігор Магльона, вчитель фізкультури Заміхівської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів села Заміхів, що в Новоушицькому районі став кращим вчителем року за версією спортивного руху JuniorZ. Разом з ним перемогу розділила Олена Шаніна,вчителька Кам'янського НВК ЗОШ 1-3 ступенів села Кам'янка, що на Херсонщині.

Як зазначають організатори спортивного руху, хоча ці люди з маленьких сіл, та вони доклали максимум зусиль до впровадження нових видів спорту у школах. «Вперше, коли потрапив на семінар JuniorZ – мене це все дуже захопило. Запровадив у школі вже п’ять видів спорту. Згодом провів семінар з нових видів спорту для вчителів, а після цього організував спортивний фестиваль орієнтовно для 300 учнів шкіл району. Запросив тренерів, які одразу ж вчили діток як грати у нові види спорту», – розповів під час нагородження Ігор Магльона.

«Ми реально дуже радіємо, що нам вдається змінювати систему фізичного виховання у школах і що так багато вчителів по усій Україні вірять та підтримують нас. Тому й обрати кращого серед величезної кількості претендентів, які надіслали нам заявки та матеріали, було дуже складно. Ми довго дискутували усією командою і все ж одну людину виділити не змогли, отже сьогодні у нас два переможці – два кращі вчителі фізичної культури», – каже організатор спортивного руху Олександр Педан. Нагадаємо, саме він приїджав до Хмельницького у лютому та відкривав тренінги спортивного руху «JuniorZ», а згодом влаштовував спортивну руханку на стадіоні "Поділля".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую