ye-logo.v1.2

Кращі гравці в українському баскетболі На правах реклами

Спорт 50623
Фото: Українська школа баскетболу з кожним роком має все більше якісних гравців.

Називаємо десятку кращих гравців українського баскетболу на момент листопада 2018 року.

Українська школа баскетболу останнім часом почала випускати все більше якісних виконавців, про що свідчить представленість в НБА, чемпіонаті Іспанії та інших найсильніших лігах світу.

1. Святослав Михайлюк

Святослав Михайлюк без сумнівів є найсильнішим українським баскетболістом. Український вінгмен у цьому році був обраний Лос-Анджелес Лейкерс у другому раунді драфта, після чого здорово показав себе в передсезонних матчах і іграх за збірну України у відборі на ЧС-2019.

Михайлюк є ідеальним сучасним вінгменом з сильним триочковим кидком, хорошим захистом і чудовим атлетизмом.

Все по темі «Баскетбол. Україна» читайте на Sport Arena.

2. Олексій Лень

Другий представник України в НБА. Олексій Лень в міжсезоння підписав з Атлантою дворічний контракт, який став для українця вже другою угодою в НБА. Український велетень спеціалізується на грі в захисті і підборі, але при цьому розвивається і в якості атакуючого гравця.

3. В'ячеслав Кравцов

В'ячеслав Кравцов є одним з кращих українських гравців уже досить тривалий час. За свою кар'єру він встиг пограти як в НБА за Детройт, так і за багато сильних європейських команд, включаючи ЦСКА. Кравцов володіє чудовою роботою ніг і навичками завершення поблизу кільця, що робить з нього небезпечного атакуючого виконавця.

4. Кирило Фесенко

Ще один український бігмен з досвідом гри в НБА. Фесенко є справжньою легендою національної збірної, її капітаном і серцем. Ніхто не переживає за результати збірної більше нього. На майданчику Фесенко має вражаючий атакуючий арсенал, але травми й втрата рухливості злегка знизили його можливості в захисті.

5. Сергій Гладир

Сергій Гладир довгий час був найякіснішим і сильним українським вінгменом. Сергій провів майже всю кар'єру в Європі, тому не дуже знайомий українським уболівальникам, але він володіє класним кидком, проходом і небезпечний з абсолютно будь-якої дистанції.

6. Олександр Кольченко

Один з кращих снайперів в історії українського баскетболу та дуже талановитий скорер. Кольченко є чинним MVP Суперліги та кращим гравцем чемпіона країни Черкаських Мавп.

7. Олександр Мішула

Олександр Мішула є лідером Дніпра і одним з кращих українських захисників. Мішула може однаково ефективно загрожувати кільцю суперника, а також створювати відкриті кидки для партнерів.

8. Артем Пустовий

Артем Пустовий в цьому році став гравцем Барселони, де в цьому році виходить з лави і набирає по 6,9 очок і 2,7 підбору за гру.

9. Олександр Кобець

Ще один представник нового покоління українських гравців, чиї вміння заточені під сучасний баскетбол. Олександр Кобець вміє набирати очки, підбирати й створювати кидки партнерам, чим зацікавив клуб НБА Вашингтон Уізардз.

10. Володимир Конєв

Володимир Конєв є чинним чемпіоном Суперліги у складі Черкаських Мавп, де був однією з головних зірок. Універсальний форвард може на паркеті абсолютно все, що робить улюбленцем тренерів як в клубі, так і в збірній України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую