ye-logo.v1.2

Волейбол. Дублери «Новатора» продовжують лідирувати

Спорт 2120
Новатор-2-Прикордонник продовжує свою переможну серію в вищій лізі чемпіонату України
Новатор-2-Прикордонник продовжує свою переможну серію в вищій лізі чемпіонату України. Фото: з архіву

У двох лігах чемпіонату України з волейболу відбулися чергові матчі.

«Новатор-2-Прикордонник», який виступає в вищій лізі, продовжує демонструвати стовідсотковий результат. Натомість «Новатор», який грає в Суперлізі, зазнав двох поразок.

Отож, дублери «Новатора» свої поєдинки проводили на Одещині. У першому матчі хмельничани впевнено здолали господарів майданчика з «Заваір» з рахунком 3:1. А в наступному поєдинку «Новатор-2-Прикордонник» був сильнішим за ВСК «МХП Вінниця». З таким же рахунком 3:1.

Тепер хмельничани йдуть на перерву, яка триватиме до 19 січня. Тоді «Новатор-2-Прикордонник» знову гратиме в Одесі – проти місцевого «Політехнка». Ну, а на «канікули» команда пішла на першому місці, маючи в активі 9 перемог у 9 матчах.
А ось головна хмельницька команда – «Новатор», завершила 2018-ій рік поєдинками у Львові проти «Барком-Кажанів. І двічі поступилася з рахунками 3:0.

Матчі в Суперлізі відновляться 18-19 січня. Тоді «Новатор» в Хмельницькому прийматиме «Фаворит» із Полтавської області, який посідає передостаннє місце. Хмельничани ж продовжують обіймати четверте місце в турнірній таблиці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую