ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відзначили кращих спортсменів і тренерів області

Спорт 3991
Більше півсотні спортсменів і тренерів отримали сьогодні відзнаки
Більше півсотні спортсменів і тренерів отримали сьогодні відзнаки. Фото: автора

За вагомі досягнення їх нагородили преміями і грамотами.

Сьогодні, 26 грудня, провідним спортсменам області, які цього року прославили Хмельниччину не лише на всеукраїнських змаганнях, але й на міжнародному рівні, вручили нагороди.

За вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху отримали премії кращі спортсмени з олімпійських видів спорту; з видів спорту, що не входять до олімпійської програми; кращі спортсмени юніори; спортсмени з інвалідністю; ветеранського спорту та кращі тренери області.

Всього відзнаки отримали 53 спортсмени. Кожному з них вручили грамоту, подарунок та премію у розмірі від двох до 15-ти тисяч гривень.

Деякі спортсмени приїхали на зустріч зі своїми відзнаками зі спортивних змагань. Як розповів ветеран спорту з легкої атлетики Володимир Бохонський, прийшов сюди з грамотою й одягнений у форму, в якій виступав на змаганнях, щоб зі всіма поділитися своїм успіхом.

Ветеран спорту Володимир Бохонський продемострував свої нагороди за перемогу на змаганнях

«22-го грудня в Києві були змагання ветеранів з легкої атлетики. Була сформована команда олімпійським комітетом області, і наша збірна поїхала на змагання. Там я завоював у бігу на три тисячі метрів перше місце і друге місце у спортивній ходьбі, - розповів Володимир Федорович. - Ці грамоти - підтвердження цьому».

Нагородження відбулося у приміщенні Хмельницької ОДА

Спортсменам перед новорічними святами виплатять премії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую