ye-logo.v1.2

Кубок легенд з футболу: в складі збірної України – троє представників Хмельниччини

Спорт 2171
Ветеранська збірна України з футболу втретє зіграє в Кубку легенд, який розігрують у Грузії
Ветеранська збірна України з футболу втретє зіграє в Кубку легенд, який розігрують у Грузії. Фото: ffu.ua

Оголошений склад ветеранської збірної країни з футболу, яка візьме участь у міжнародному турнірі.

13 січня у Тбілісі відбудеться третій за ліком Кубок легенд, присвячений вшануванню пам’яті відомого футбольного функціонера, менеджера УЄФА з роботи з національними асоціаціями Давида Петріашвілі. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

В Олімпійському палаці за престижний трофей змагатимуться шість збірних, сформованих із відомих футболістів минулих років. Україна зіграє в групі «А» проти Іспанії та збірної УЄФА. В групі «Б» гратимуть збірні Грузії, Туреччини та ФІФА.
І в складі збірної України в Грузії зможуть зіграти одразу три представники Хмельниччини. Це почесний президент волочиського «Агробізнесу» Олег Собуцький, головний тренер «Агробізнесу» Андрій Донець, а також вихованець хмельницького «Поділля», володар Кубку УЄФА 2005 року Богдан Шершун.

У рамках групового етапу команди зіграють одна з одною. По дві найкращі вийдуть до півфіналів, переможці яких і визначать чемпіона у вирішальній грі.

Зауважимо, що Кубок легенд проводиться у Тбілісі з 2017 року та є одним із найпрестижніших турнірів серед ветеранів у Європі. У перших двох розіграшах, у січні 2017-го та 2018 років, переможцями ставали господарі - збірна Грузії. Збірна України, постійний учасник змагань, посідала друге та третє місця відповідно.

Збірна ветеранів України вирушить до столиці Грузії під керівництвом тренерів Анатолія Дем’яненка та Володимира Лозинського. На полі в синьо-жовтих футболках вийдуть Віталій Рева, Олег Собуцький, Василь Рац, Володимир Бондаренко, Юрій Максимов, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Богдан Шершун, Андрій Донець, Андрій Воробей та Віталій Мандзюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую