ye-logo.v1.2

Жіночий ВК «Новатор» втратив ще двох волейболісток, у чоловічій команді – без змін

Спорт 3063
Тетяна Хилюк вже 18-19 січня зіграє проти "Новатора" в складі тернопільської "Галичанки"
Тетяна Хилюк вже 18-19 січня зіграє проти "Новатора" в складі тернопільської "Галичанки". Фото: з архіву

Вже завтра, 18 січня, хмельничани зіграють свої чергові матчі в чемпіонатах.

Волейболістки «Новатора» свої матчі в Суперлізі проведуть у Тернополі проти «Галичанки», яка підсилилася двома волейболістками з… хмельницької команди.

«Тетяна Хилюк більше не є гравчинею нашого клубу, - розповів сайту «Є» директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Відтепер вона гратиме за тернопільську команду, в яку перейшла й Інна Деніна. Пішла від нас і ліберо Ганна Косяк. Вона продовжить свою кар’єру в Угорщині».

А ось у чоловічій команді, яка 18-19 січня гратиме вдома – без змін. Як сайт «Є» вже повідомляв, «Новатор» залишили Богдан Татаренко, Кирило Клочко, Дмитро Козловський та Сергій Кисіль. Решта гравців залишилися в клубі. «Єдине, що мусимо трохи переформувати другий склад, який грає в вищій лізі, - каже Іван Терещук. – Будемо підтягувати до «Новатора-2-Прикордонника» хлопців 2003 року народження».

Отож, 18 січня «Новатор» у Суперлізі гратиме вдома о 18.00 проти «Фаворита» з Лубен. А матч 19 січня у ФОК «Новатор» між хмельницькою командою та клуб із Полтавщини розпочнеться об 11.30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую