ye-logo.v1.2

У міні-футбольній першості області зіграють не всі

Спорт 2229
У чемпіонаті Хмельницької області з міні-футболу гратимуть лише сім команд
У чемпіонаті Хмельницької області з міні-футболу гратимуть лише сім команд. Фото: з архіву

Очікували на участь 12 клубів, а зіграють сім.

Вже 26 січня стартує новий чемпіонат Хмельницької області з міні-футболу. Якщо торік у ньому взяли участь 11 команд, то цього року – на чотири менше.

«Ми планували, що чемпіонат розпочнеться в грудні, адже участь у ньому хотіли взяти 12 команд, - каже голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін. – Але потім команди почали відмовлятися від участі в першості, мотивуючи тим, що більшість їхніх гравців виступають у чемпіонаті Хмельницького з футзалу».

Отож, сім команд нинішнього розіграшу поділені на дві групи. У зоні «Північ» зіграють нетішинський «Енергетик-Миклуш», чемпіон минулого року «Славута», «Лісівник» з Шепетівки та «Горинь» з Ізяслава. Матчі першого туру пройдуть 26 січня в Нетішині.

Група «Південь» вийде на старт 2-3 лютого. У ній гратимуть Фк «Дунаївці», «Фортеця» з Кам’янця-Подільського та «Крила Рад» зі станції Дунаївці.

«Команди зіграють у два кола, - продовжує Ігор Миколайович. – Після чого по два кращі клуби в кожній групі пройдуть до наступного етапу, в якому розіграють медалі чемпіонату».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую