ye-logo.v1.2

Ще двоє футболістів із Хмельниччини гратимуть у Канаді

Спорт 3534
Микола Темнюк продовжить свою кар
Микола Темнюк продовжить свою кар'єру в Канаді. Фото: з архіву

Вони поповнили склад напівпрофесійного клубу з Торонто.

Екс-форвард волочиського «Агробізнесу» Микола Темнюк та колишній нападник СК «Хмельницький» Олег Савера стали гравця канадського футбольного клубу «Воркута». Команди, яка виступає в декількох канадійських дивізонах, а минулого року стала чемпіоном.

Микола Темнюк, який народився в Шепетівці, до переїзду в Канаду грав у другій лізі чемпіонату України за тернопільську «Ниву». До цього ж тривалий час був кращим форвардом волочиського «Агробізнесу», з яким не лише виграв аматорську першість, а й став чемпіоном другої ліги.

Олег Савера в сезоні 2016/2017 роках був гравцем хмельницького «Поділля», яке виступає в другій лізі. Після чого з 2017 року виступав за аматорський СК «Хмельницький».

Відзначимо, що Темнюк та Савера не єдині мешканці Хмельниччини, які виступають за ФК «Воркута» (клуб носить назву російського міста, оскільки власник команди в ньому народився). Менеджером команди є екс-гравець «Поділля» Денис Янчук, а основним гравцем клубу є колишній півзахисник хмельницького «Динамо» Ярослав Солонинко. За «Воркуту» (у різних дивізіонах) виступають і колишні футболісти хмельницьких команд Олександр Алєєксєв, Павло Шульган, Олександр Лозінський, Валерій Ярмош, Костянтин Щиголь, Данило Лазар, Валерій Гайдаржі та Вадим Гостєв. Переважна ж більшість гравці цієї команди – українці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую