ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу: «Новатор» не подолав стадію чвертьфіналу

Спорт 1912
Хмельницький "Новатор" не зміг пройти до "Фіналу чотирьох" Кубка України
Хмельницький "Новатор" не зміг пройти до "Фіналу чотирьох" Кубка України. Фото: з архіву

Хмельничани програли усі три поєдинки в Сумах.

Хмельницький «Новатор» завершив боротьбу в Кубку України, незмігши посісти 1 чи 2 місце в групі «R», в якій змагалися з львівським «Баркомом-Кажанами», сумським «ШВСМ-СумДУ» та одеським ВК «Політехнік-Одеса».

Вже після першого матчу хмельничани ускладнили собі виконання завдання. Адже виграючи в одеситів 2:0, «Новатор» поступився 2:3. Для здобуття путівки до наступного етапу, потрібно було щонайменше виграти наступний поєдинок проти сумчан. Утім, хмельницька команда програла 0:3. Ну, а заключний поєдинок проти львів’ян, який відбувся сьогодні, 27 січня, вже немав жодного турнірного значення. «Барком-Кажани» переміг 3:1.

«Причин такого виступу в Сумах декілька, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Як відомо, нам не вдалося зберегти склад (нещодавно клуб залишили четвтеро досвідчених гравців – прим.авт.). А в молоді немає ігрової стабільності. Вони грають настільки, наскільки вірять у власні сили. З одеситами вигравали 2:0, а потім зарано повірили в успіх і все. З командою із Сум, коли над нами висів тягар за результат, хлопці психологічно перегоріли. Сьогодні ж, коли результат був неважливим, вони спокійно зіграли і виграли одну партію в чемпіонів України. Виходить так, що поки ми часто обігруємо самі себе».

Тепер хмельничани сконцентрують свою увагу на матчах чемпіонату України в Суперлізі. Вже 2-3 лютого «Новатор» у Хмельницькому прийматиме «Серце Поділля».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую