ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови Хмельницького»: третій ігровий день

Спорт 2949
У Хмельницькому триває товариський футбольний турнір
У Хмельницькому триває товариський футбольний турнір. Фото: з архіву

Відбулися чергові матчі.

У Хмельницькому триває товариський турнір із футболу, участь в якому беруть вісім команд. Сьогодні,13 лютого, були зіграні два матчі.

У першому поєдинку зустрілися дві «Ниви» - вінницька та теребовлянська з Тернопільщини. Вінничани програли перший тайм з рахунком 1:0, натомість у другому не лише відігралися, а й змогли здобути першу перемогу в «Кубку міського голови Хмельницькому». Двічі у воротах команди з Теребовлі відзначився Ігор Маляренко, ще один гол на рахунку Ярослава Бралавського. Отож, вінницька «Нива» виграла з рахунком 3:1.

У другому матчі зіграли хмельницьке «Поділля» U-19 та волочиський «Агробізнес». Команда з Волочиська хоч і володіла ініціативою у грі, але реалізувати свої моменти тривалий час не могла. На перший гол у цьому поєдинку довелося чекати 80 хвилин, коли відзначився нападник «Агробізнеса» Богдан Семенець. Вже у компенсований арбітрами час Семенець оформив «дубль» у грі. Отож, 2:0.

Завтра, 14 лютого, відбудуться ще два матчі. Об 11.00 на полі хмельницької ДЮСШ №1 зійдуться хмельницьке «Поділля» та старокостянтнівський «Случ», а о 14.00 красилівській «Случ» зіграє із «Нивою» з Теребовлі.

Турнірне становище команд після матчів 13 лютого:

1. «Агробізнес» - 6 очок (2 матчі)
2. «Поділля» - 3 очки (1)
3. «Поділля» U-19 – 3 (2)
4. «Нива» (Вінниця) – 3 (2)
5. «Нива» (Теребовля) – 3 (2)
6. «Случ» (Красилів) – 0 (0)
7. «Случ» (Старокостянтинів) – 0 (1)
8. «Малинськ» - 0 (2)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую