ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор-2-Прикордонник» завдання мінімум виконав

Спорт 2294
Хмельницький "Новатор-2-Прикордонник" продовжує лідирувати у вищій лізі чемпіонату України з волейболу
Хмельницький "Новатор-2-Прикордонник" продовжує лідирувати у вищій лізі чемпіонату України з волейболу. Фото: з архіву

Відбулися матчі 6 туру чемпіонату України в вищій лізі.

Хмельницький «Новатор-2-Прикордонник» свої ігри проводив у Харкові, де достроково забезпечив собі вихід до фінальної частини змагань. Щоправда, виграти два поєдинки на виїзді хмельничанам не вдалося.

«У першій грі проти харківського «Локомотива-ХДВУФК №1» хлопцям просто не вистачило досвіду. Це все молодість, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Програли кінцівку першої партії, а в третій вели в рахунку 23:19 і також «примудрилися» програти. У підсумку виграли лише другу, а матч завершили поразкою 1:3». До речі, це перша поразка «Новатор-2-Прикордонника» у нинішньому чемпіонаті в вищій лізі.

Утім, у наступному поєдинку хмельничани виявилися виявилися сильнішими за ВК «Дніпро», вигравши з рахунком 3:2. «Завдання мінімум виконали – ми вийшли до «Фіналу чотирьох» і продовжуємо утримувати за собою перше місце, - продовжує Іван Борисович. – Попереду останній тур першого етапу, який відбудеться в Хмельницькому 16-17 березня, в якому необхідно перемагати «Бахмут» та «Зміївський Енергетик». Думаю, хлопцям це під силу».

Ну, а вже 1-2 березня в Хмельницькому свою матчі чемпіонату України в Суперлізі проведе жіночий ВК «Новатор». У гості до хмельничанок завітає «Регіна» з Рівного. Матч 1 березня розпочнеться о 18.00, а 2 березня – об 11.30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую