ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло контрольний матч зі «Случем» (ФОТО)

Спорт 3482
"Поділля" впевнено здолало аматорський колектив зі Старокостянтинова
"Поділля" впевнено здолало аматорський колектив зі Старокостянтинова. Фото: автора

Хмельничани впевнено обіграли команду зі Старокостянтинова.

Хмельницьке «Поділля» продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України в другій лізі. Старокостянтинівський «Случ» - шукає варіанти складу для виступів у майбутній першості області.

Нещодавно ці команди зустрічалися на «Кубку міського голови Хмельницького». Тоді «Поділля» перемогло з рахунком 3:0. Сьогодні ж, 7 березня, «Случ» зіграв іншим складом, а хмельничани здолали суперника ще з більшою перевагою.

Вже на 13 хвилині поєдинку Віталій Каверін прострілив на Володимира Гладкого. Форвард хмельничан не дотягнувся до м’яча, але на дальній стійці його у ворота переправив Артем Панасенков. Ще через 13 хвилин рахунок став 2:0 – цього разу забив Гладкий.

Футболісти "Случа" намагалися на рівних грати з "Поділлям".

"Поділля" - "Случ".

На перерву ж команди пішли за рахунку 3:0. На 37 хвилині після навісу Червинського свій другий гол у матчі забив Гладкий. І, як виявилося, не останній.

Володимир Гладкий (ліворуч) відзачився в матчі чотирьма голами.

У другому таймі тренери «Случа» продовжили експериментувати зі складом, а «Поділля»… забивати. На 55 хвилині у воротах гостей відзначився Андрій Муляр. Але згодом «Случ» відіграв один м’яч. Хмельничани порушили правила в штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті, який реалізував Антон Федоров.

Артем Панасенков (№20) відкрив рахунок у грі.

Передачі Віталія Каверіна були доволі небезпечними. 

"Поділля" - "Случ".

Попри рахунок наставник хмельничан Віталій Костишин вимагав від своєї команди діяти швидше та агресивніше попереду. Як наслідок, рахунок на 76 хвилині став 5:1 – забив Андрій Зощук. А під завісу матчу ще двічі відзначився Гладкий, який в цьому матчі забив чотири голи. Отож, 7:1 перемога «Поділля».

Ян Морговський вийшов у складі "Поділля" в другому таймі.

"Поділля" - "Случ".

Свій наступний контрольний матч «Поділля» зіграє в Хмельницькому 10 березня о 14.00 на стадіоні ДЮСШ №1. Суперником хмельничан стане «ОДЕК» із Оржіва Рівненської області, який очолює групу 1 в чемпіонаті України серед аматорів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую