ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» вже без шансів на фінальну «шістку»

Спорт 2704
Перша частина чемпіонату України в Екстра-лізі добігає до завершення
Перша частина чемпіонату України в Екстра-лізі добігає до завершення. Фото: з архіву

Хмельничани зазнали чергової поразки в чемпіонаті України серед команд «Екстра-ліги».

Хмельницькому «Соколу», щоб продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату, необхідно було увійти до першої шістки команд «Екстра-ліги». А для цього слід було виграти усі три матчі, що залишалися. Утім, хмельничани вже після першої з трьох ігор втратили шанси на продовження боротьби.

«Сокіл» грав у Херсоні проти «Продексіму». Команди, яка в листопаді минулого року в Хмельницькому святкувала перемогу з рахунком 2:0. Вдома ж херсонці були ще переконливішими.

По суті, все було вирішено в першому таймі, коли «Продексім» забив чотири голи. «Сокіл» - жодного. Після перерви у ворота хмельничан влетіли ще чотири голи, а матч завершився перемогою херсонської команди з рахунком 8:0.
Цей матч став для «Сокола» другим у сезоні, коли команда пропустили в одній грі вісім голів. Перший був у вересні в Кубку ліги, коли «Епіцентр К Авангард» переміг з рахунком 8:1.

Свій наступний поєдинок у «Екстра-лізі» хмельничани проведуть 16 березня в рідних стінах, коли прийматимуть «Кардинал-Рівне». «Сокіл» наразі з 14 очками посідає 8 місце, рівняни – із 24 очками перебувають на 5 місці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую