ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «ОДЕК»: коли результат закономірний (ФОТО)

Спорт 3691
Поділля в товариському матчі поступилося ОДЕКу з рахунком 1:2
Поділля в товариському матчі поступилося ОДЕКу з рахунком 1:2. Фото: автора

Хмельничани зіграли контрольний матч із лідером аматорської першості України.

Хмельницьке «Поділля» продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України в другій лізі. І сьогодні, 10 березня, в гості до хмельничан завітав лідер аматорської першості «ОДЕК» із міста Оржів Рівненської області. 

Відзначимо, що «ОДЕК» вже не перший рік стабільно виступає на аматорському рівні, завжди перебуваючи на лідируючих позиціях у групі 1. Нині ж команда готується до весняної частини змагань, проводячи, як і хмельничани, товариські матчі.

Слід зауважити й інші. Тренерський штаб «Поділля» в цій грі не задіяв ряд гравців – Воловика, Швеця, Музичука, Гайдаша, Дворника. Натомість зміг ще раз глянути на полі на решту футболістів. Та й перевірити деяких гравців з U-19. І, схоже, претензій у тренерів до своїх футболістів після цього матчу буде чимало.

Кирило Бабак зіграв у матчі "Поділля" проти "ОДЕКу" лише в першому таймі.

Михайло Трофімчук (№13) вивів "ОДЕК" із капітанською пов'язкою. Андрій Ліповуз сьогодні був капітаном "Поділля".

Гості активніше почали поєдинок, намагаючись створити небезпеку біля воріт Єгора Нестеренка. Утім, з останнім ударом у них не виходило. А «Поділля», по суті, свій перший момент у матчі одразу перетворило в забитий гол. Та й це завдяки індивідуальній майстерності Віталія Каверіна. Фланговий півзахисник хмельничан обіграв кількох гравців «ОДЕКу», увійшов у штрафний майданчик та влучно пробив – 1:0.

Віталій Каверін відкрив рахунок у матчі.

Ще один момент для взяття воріт оржівчан мав Володимир Гладкий. Але його удар у ближню стійку «потягнув» голкіпер. Більше моментів «Поділля» в першому таймі не створювали. А ось «ОДЕК»… Гості мали щонайменше дві непогані атаки, які могли завершитися взяттям воріт. Щоправда, їм бракувало якраз останнього удару.

Володимир Гладкий в матчі проти "ОДЕКу" не забивав.

"Поділля" - "ОДЕК".

Натомість після перерви все змінилося. Вже на 47 хвилині матчу Владислав Погорілий не влучив по м’ячу в власному штрафному майданчику і той опинився у суперника… пас у центр і одразу влучний удар від Михайла Трофімчука – 1:1. Згодом, форвард «ОДЕКу» міг і вивести свою команду вперед, але цього разу «Поділля» врятував Нестеренко. 

Андрій Муляр зіграв увесь матч.

"Поділля" - ОДЕК".

"Поділля" - "ОДЕК".

Хмельничанам не вдавалося сьогодні грати так, як вони вміють. Принаймні, в той футбол, який вони демонстрували в інших зимових спарингах. Забагато помилок. Гості ж намагалися скористатися цим, але тривалий час у них нічого не виходило. Натомість на 80 хвилині, після навісу з кутового, захисники «Поділля» дозволили головою пробити Вадиму Ящуку і рахунок став 1:2.

"Поділля" - ОДЕК".

Через п’ять хвилин хмельничани могли відігратися. «Сольний» прохід Андрія Муляра завершився потужним ударом. «ОДЕК» врятувала стійка.

Отож, «Поділля» програло з рахунком 1:2. Поступилося, як то кажуть, по грі. Але цей товариський матч, дав тренерському штабу хмельничан чимало інформації для роздумів.

"Поділля" - ОДЕК".

Свій наступний контрольний поєдинок «Поділля» запланувало на 13 березня. Гратимуть у Вінниці проти «Ниви».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую