ye-logo.v1.2

Волейбол. За три дні – сім матчів у Хмельницькому (РОЗКЛАД)

Спорт 2347
Суперлігові "Новатор" та "Буревісник" зійдуться в Хмельницькому 30 березня
Суперлігові "Новатор" та "Буревісник" зійдуться в Хмельницькому 30 березня. Фото: з архіву

У ФОК «Новатор» пройдуть поєдинки чемпіонату України не лише Суперліги, а й вищої.

29-31 березня у Хмельницькому пройдуть матчі першого туру «Фіналу чотирьох» у волейбольній вищій лізі серед чоловіків, а також перший поєдинок плей-оф за 5-8 місця в Суперлізі. Всього за ці дні у ФОК «Новатор», що на Тернопільській, 13/4, зіграють сім поєдинків.

«Ми хотіли, щоб «Новатор» у першому матчі Суперліги проти чернігівського «Буревісника» зіграв 28 березня, щоб потім ряд гравців могли вже грати за «Новатор-2-Прикордонник» у «Фіналі чотирьох» вищої ліги, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Але нам не вдалося перенести цей матч, тому «Новатор» зіграє 30 березня. Звісно, це створює ряд кадрових проблем, адже у нас чимало гравців у першій команді – це волейболісти дублюючого складу. Та попри все, нам необхідно перемагати «Буревісник», щоб мати шанс у Суперлізі посісти 5 місце».

Отож, «Новатор» проти чернігівського клубу зіграє 30 березня о 16.00. А ось «Новатор-2-Прикордонник» свої поєдинки гратиме щодня.

Розклад матчів Суперліги та «Фіналу чотирьох у вищій лізі, які відбудуться в Хмельницькому:

29 березня
17.00 «Житичі» (Житомир) – «Політехніка-Одеса»
19.00 «Новатор-2-Прикордонник» (Хмельницький) – «Локомотив-ХДВФУК №1» (Харків)

30 березня
12.00 «Політехніка-Одеса» – «Локомотив-ХДВФУК №1»
14.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «Житичі»
16.00 «Новатор» (Хмельницький) - «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів)

31 березня
10.00 «Житичі» – «Локомотив-ХДВФУК №1»
12.00 «Новатор-2-Прикордонник» – «Політехніка-Одеса»

Нагадаємо, «Новатор-2-Прикордонник» у першому етапі чемпіонату України в вищій лізі посів друге місце. Переможця змагань визначать за підсумками двох турів «Фіналу чотирьох» – у Хмельницькому та Житомирі. «Новатор» у Суперлізі, програвши протистояння харківській «Юракадемії», бореться за 5-8 місця. Протистояння з «Буревісником» складатиметься з двох матчів – 30 березня у Хмельницькому та 5 квітня у Чернігові. В разі перемоги «Новатор» зіграє за 5 місце із переможцем пари «ШВСМ-СумДУ» (Суми) – «Фаворит» (Лубни).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую