ye-logo.v1.2

Футбол. Тренер «Агробізнеса» прокоментував поразку від «Балкан» (ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ)

Спорт 2670

Команда з Волочиська зазнала чергового фіаско в чемпіонаті.

Свій матч 23 туру першості України в першій лізі волочиський «Агробізнес» проводив у рідних стінах на стадіоні «Юність». Утім, здобути позитивний результат у грі проти ФК «Балкани» з селища Зоря Одеської області господарям не вдалося. «Агробізнес» зазнав 12 поразки в чемпіонаті.

Свій перший гол «Балкани» забили на 37 хвилині, коли відначився Ігор Юречко. У другому таймі гості ще й заробили пенальті, який на 67 хвилині реалізував Руслан Паламар. Волочиська команда мала можливість щонайменше один гол відіграти, але м'яч, після удару Ігоря Бойчука, влучив у стійку воріт.

Після матчу Андрій Донець, головний тренер «Агробізнеса», подякував вболівальникам, які прийшли підтримати його команду, але: «Ми їх підвели». «Сьогодні на футбольному полі не було єдиного колективу, самовіддачі, боротьби, тої агресії, яку в попередніх іграх ми показували, - заявив Андрій Анатолійович. – Якщо футболісти програють боротьбу, то і результату не може бути. Так, були створені моменти… в елементарних ситуаціях ми не можемо забити. І, якщо ми не будемо забивати, тоді ніколи не виграємо».

«Агробізнес» після 23 туру залишився з 13 очками на 14 місці в турнірній таблиці. Вже наступного четверга, 25 квітня, команда знову зіграє в Волочиську. В гості до «Агробізнеса» завітає івано-франківське «Прикарпаття», яке матч 23 туру пропускало, і продовжує перебувати на 10 місці. До речі, 25 квітня івано-франківці в матчі з «Агробізнесом» не зможуть задіяти через дискваліфікацію двох футболістів – Тараса Бойка та Романа Бочкура.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую