ye-logo.v1.2

Хмельницька спортсменка бореться за життя. Потрібна допомога

Спорт 28178
Хмельничанка Юлія Лясота перебуває в реанімації Хмельницької міської лікарні
Хмельничанка Юлія Лясота перебуває в реанімації Хмельницької міської лікарні. Фото: facebook.com

Юлія Лясота перебуває в реанімації міської лікарні.

Сьогодні, 23 квітня, у соцмережах почали закликати хмельничан прийти до міської лікарні, щоб здати кров для боксерки Юлії Лясоти, яку прооперували та вона й досі перебуває в реанімації. Небайдужі хмельничани швидко відгукнулися на заклик і наразі, як повідомив журналісту сайту «Є» президент обласної Федерації боксу Андрій Чумаков, кров для Юлії здавати не потрібно.

Попередньо відомо, що в Юлії Лясоти тромбоз cудин печінки. Її прооперували. «Зранку вона була в критичному стані, наразі у важкому, але стабільному», - повідомив головний лікар Хмельницької міської лікарні Володимир Розгонюк. Що стало причиною, поки лікарі не можуть встановити.

Федерація боксу Хмельницької області вже звернулася до усіх небайдужих допомогти фінансово родині боксерки. «Юлія бореться за життя та потребує нашої допомоги ! Карта Приватбанку 4149439003187667 Атаманюк Віра Степанівна (мати Юлії )», - йдеться в повідомленні обласної федерації. Гроші потрібні на ліки та на дослідження, які допоможуть встановити остаточний діагноз

Юлія Лясота в 2017 році отримала звання «Майстра спорту України», є член збірної України з боксу. Але вона відома не лише як боксерка, а й гандболістка, адже раніше виступала на професійному рівні за гандбольний клуб «Хмельничанка».

ОНОВЛЕНО 24 квітня: Юлія Лясота померла в реанімації міської лікарні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую