ye-logo.v1.2

«Агробізнес» не здолав «Гірник-Спорт». Що ж далі? (ВІДЕО)

Спорт 2856

Відбулися матчі 29 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» вдома приймав «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів Полтавської області. Матч, який сайт «Є» транслював у прямому ефірі, завершився нульовою нічиєю. І це при тому, що «Агробізнес» створив декілька небезпечних моментів біля воріт гостей, але вкотре не зміг втілити їх у забиті голи.

Цей поєдинок для команди Андрія Донця став завершивальним у нинішньому чемпіонаті в рідних стінах. Попереду, 23 травня, гра пропущеного 24 туру проти «Інгульця», яка відбудеться у селищі Петрове. А 25 травня отримає три очки у вигляді технічної перемоги над «Зіркою» з Кропивницького.

Але на цьому сезон для команди з Волочиська не завершиться. На неї чекають два матчі плей-офф, переможець яких наступний чемпіонат проводитиме в першій лізі. Сьогодні у Професійнальній футбольній лізі провели жеребкування пар-учасниць.

Отож, нині «Агробізнес» посідає 14 місце. І, якби першість завершилася вже, то волочиській команді довелося б зіграти проти другої команди групи «А» з другої ліги. А це або «Минай», або «Черкащина Академія». Хто з цих клубів отримує пряму путівку до першої ліги, а яка гратиме проти 14-ї команди першого дивізіоні, стане відомо після заключних матчів у другій лізі, які відбудуться 25 травня. 

Натомість, в «Агробізнеса» є всі шанси обійти «Суми» та посісти 13 місце. Для цього необхідно аби сумчани, які навесні цього року в 9 матчах здобули лише одну нічию, програли 25 травня в Львові «Руху». Або зіграли внічию. Тоді «Агробізнес» (незалежно від результату матчу з «Інгульцем») гарантовано обійде «Суми» в турнірній таблиці, оскільки отримає три очки за гру з «Зіркою», яка не відбудеться. Нині ж «Суми» випереджають «Агробізнес» на один заліковий бал. Отож, якщо «Агробізнес» фінішує 13-им, то гратиме проти запорізького «Металургу». Перший матч у Запоріжжі 29 травня, другий – у Волочиську 2 червня. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую