ye-logo.v1.2

Хмельничанки привезли з Японії золоті медалі

Спорт 2894
Двоє хмельничанок повернулися додому із золотими нагородами
Двоє хмельничанок повернулися додому із золотими нагородами . Фото: khm.gov.ua

Хмельницькі спортсменки виступали на чемпіонаті світу в складі збірної України.

Днями, 18-20 травня, в Японії проходив чемпіонат світу з класичного жиму лежачи. У складі української збірної на змаганнях виступили й хмельницькі спортсменки.

Як повідомляють на сайті Хмельницької міської ради, першою чемпіонський титул здобула Катерина Параскевич, яка виступила серед дівчат у ваговій категорії до 72 кілограм.

«На змаганнях спортсменка здобула перемогу, зафіксувавши штангу вагою 80 кілограмів. Спортсменка є вихованкою Андрія Басістого (ФСТ «Динамо»)», — йдеться у повідомленні.

«Золото» серед юніорок також виборола у новій для себе вазі до 52 кілограм спортсменка Тетяна Щавінська. Вона змогла подужати штангу вагою 87,5 кілограмів. Тетяна Щавінська не зупинилась на досягнутому і 20 травня посіла другу сходинку змагання, але вже серед дорослих, зафіксувавши вагу 97,5 кілограмів. Спортсменка — вихованка тренера Віктора Цісара з дитячо-юнацької школи №3 «Спартак».

Нагадаємо, минулого тижня хмельницька спортсменка Аліна Марущак здобула «золото» та встановила кілька рекордів на чемпіонаті України з важкої атлетики у Чорноморську Одеської області.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую