ye-logo.v1.2

Юні хмельницькі спортсмени здобули медалі в столиці України

Спорт 2320
Екіпаж чотиримісного катамарану: Вадим Ващук, В
Екіпаж чотиримісного катамарану: Вадим Ващук, В'ячеслав Безрукий, Артур Критюк та Максим Кашпуренко, виграли змагання в Києві. Фото: otstkum.km.ua

У Києві відбулись Всеукраїнські змагання зі спортивного водного туризму та чемпіонат України зі спортивного велосипедного туризму серед студентів та школярів.

Хмельницьку область в цих змаганнях представляла команда Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, учасники якої завоювали чимало нагород.

За повідомленням обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, на змаганнях з водного туризму виступав екіпаж чотиримісного катамарану: Вадим Ващук, В'ячеслав Безрукий, Артур Критюк та Максим Кашпуренко. Вони змагалися на дистанціях третього класу «Спринт» і «Слалом». В обох дисциплінах хмельнчиани стали переможцями. 

Окрім того, хлопці відзначились і на змаганнях з велосипедного туризму. Максим Кашпуренко став чемпіоном України в особистому заліку на дистанції «Тріал», а також виборов «срібло» на дистанції «Фігурне водіння велосипеда». На цих же дистанціях В'ячеслав Безрукий став бронзовим призером чемпіонату України.

Читайте також: Хмельничанки привезли з Японії золоті медалі

Читайте також: Футбол. В обласній Прем'єр-лізі у двох матчах забили 10 голів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую