ye-logo.v1.2

Хмельницькі боксери здобули чергові перемоги

Спорт 3584
Максим Драч став чемпіоном України серед молоді
Максим Драч став чемпіоном України серед молоді. Фото: Федерації боксу Хмельницької області

У Дніпрі – одне «золото», в Ужгороді – три медалі.

Дві золотих нагороди та стільки ж срібних – такий доробок хмельницьких боксерів на змаганнях, які майже водночас відбулися в двох міста. В Ужгороді пройшов чемпіонат всеукраїснького фізкульткно-спортивного товариства «Україна» серед чоловіків, а в Дніпрі – чемпіонат України серед молоді.

На Закарпатті представники хмельницької школи «Авангард» здобули три медалі. Зокрема, Олексій Підмурняк (вагова категорія 75 кілограмів) та Роман Гаврилюк (понад 91 кілограм) стали срібними призерами змагань. А ось В'ячеслав Гаврилюк став кращим та здобув золоту медаль.

Троє представників області в Дніпрі брали участь у чемпіонаті України серед молоді. І, якщо Салабаю та Белінському не вдалося піднятися не п’єдестал пошани (вони посіли 5 місця в своїх вагових категоріях), то ось Максим Драч у вазі 91 кілограм став чемпіоном.

Зауважимо, що В’ячеслав Гаврилюк, який виграв змагання в Ужгороді, вже вирушив у Польщу, де в складі збірної України візьме участь у міжнародному турнірі.

Нагадаємо, в квітні цього року двоє представників Хмельниччини – Віктор Петров та Марія Боруца успішно виступили на престижних змаганнях в Болгарії.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую