ye-logo.v1.2

Футбол. Обласна Прем'єр-ліга: дунаєвчани продовжують перемагати

Спорт 2415
У Хмельницькому місцевий клуб програв дунаєвецькому "Епіцентру" 0:5
У Хмельницькому місцевий клуб програв дунаєвецькому "Епіцентру" 0:5. Фото: facebook.com/hmelball

Відбувся матч 4 туру першості Хмельниччини.

У Хмельницькому місцевий футбольний клуб приймав дунаєвецький «Епіцентр». Гості, які потужно стартували в нинішній обласній Прем’єр-лізі (у трьох матчах здобули три перемоги), продовжили свою успішну серію.

Гравці ФК «Хмельницький» не змогли не лише розпечатати ворота «Епіцентру», а я хоча б поступитися з мінімальним рахунком. Дунаєвчани забили п’ять голів (три на рахунку Руслана Івашка, ще по разу відзначилися Денис Зачиковський та Ростислав Морозов), і виграли з рахунком 5:0.

Завдякі цій перемозі, «Епіцентр» повернувся на першу сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 12 очок. Другими йдуть красилівчани – 9 очок, на третьому місці – ФК «Хмельницький» з 7 балами.

Вже цієї суботи, 8 червня, відбудуться два матчі 5 туру. В Кам’янці-Подільському «Фортеця» прийматиме «Іскру» з Теофіполя (початок о 17.00), а «Епіцентр» в Дунаївцях о 17.30 зіграє зі «Случем» зі Старокостянтинова.

Нагадаємо, днями в обласній федерації футболу провели жеребкування Кубку Хмельниччини, фінальний матч якого запланований на 24 серпня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую