ye-logo.v1.2

Футбол. Обласна Прем'єр-ліга: «Іскра» вперше перемогла

Спорт 2481
Чемпіонат Хмельницької області з футболу в Прем
Чемпіонат Хмельницької області з футболу в Прем'єр-лізі триває. Фото: з архіву

Дунаєвецький «Епіцентр» продовжує очолювати першість.

У чемпіонаті Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги відбулися чергові два матчі. Вони, по суті, стали завершальними у першому колі. Однак деякі клуби поки що так і не зіграли по 5 матчів.

Лідер змагань – «Епіцентр» у Дунаївцях приймав «Случ» зі Старокостянтинова. Матч видався не щедрим на голи, але господарям вдалося забити переможний м’яч на 55 хвилині, коли відзначився Денис Зачиковський. Перемога з рахунком 1:0 стала для «Епіцентр» п’ятою поспіль у чемпіонаті. «Епіцентр» - єдина команда, яка ще не втрачала очки в нинішньому розіграші Прем’єр-ліги.

А ось теофіпольська «Іскра», яка невдало розпочала цей сезон, програвши у чотирьох матчах, здобула свою першу перемогу. Сталося це в Кам’янці-Подільському, де гості здолали «Фортецю». І це при тому, що господарі вже на 6 хвилині гри відкрили рахунок – забив Ілля Штельмах. Та на 28 хвилині Сергій Шкрябець відновив рівновагу, реалізувавши пенальті. Вже після перерви Богдан Рябець та Артем Федорко влучними ударами принесли «Іскрі» перемогу з рахунком 3:1.

Турнірне становище команд після 5 туру: 1. «Епіцентр» (Дунаїавці) - 15 очок (5 матчів), 2. «Случ» (Красилів) – 9 (4), 3. ФК «Хмельницький» - 7 (5), 4. «Іскра» (Теофіполь) - 3 (5), 5. «Случ» (Старокостянтинів) – 3 (4), 6. «Фортеця» (Кам’янець-Подільський) – 1 (3).

Вже цього вік-енду відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубка області. Ну, а 22 червня в Прем’єр-лізі розпочнеться друге коло змагань.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую