ye-logo.v1.2

Хмельницькі нацгвардійці виграли першість з міні-футболу

Спорт 2112
Нацгвардійці змагалися в Вінниці
Нацгвардійці змагалися в Вінниці. Фото: прес-служби військової частини 3008

Змагання пройшли в Вінниці.

Відбулася першість Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України з міні-футболу, участь в якій взяла команда військової частини 3053, яка розташована в Хмельницькому. Про це повідомили в прес-службі військової частини.

Учасників турніру поділили на дві групи: у першій грали представники полків та бригад, у другій - представники батальйонів. Хмельничани виступали в другій групі, в якій виграли усі матчі та стали переможцями турніру.

«Гвардійці продемонстрували високий рівень гри, і збірна команда Західного оперативно-територіального об’єднання зможе гідно себе проявити на чемпіонаті з міні-футболу Національної гвардії України», - слова командира військової частини 3008 Володимира Джули наводять у прес-службі відомства.

За підсумками змагань сформували склад збірної Західного оперативно-територіального об’єднання, яка за місяць зіграє у першості України серед інших підрозділів Нацгвардії. До складу збірної увійшли й хмельницькі військовослужбовці. До речі, кращим воротарем турніру, що пройшов у Вінниці, визнали Ігоря Пунду з військової частини 3008.

Читайте також: Футбол. В аматорській першості України буде команда з Хмельниччини

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую