ye-logo.v1.2

ВК «Новатор» дозволили грати в Суперлізі

Спорт 2454
Хмельницький Новатор, за рахунок розширення Суперліги, зберіг прописку в елітному дивізіоні. Тепер команда шукає спонсора
Хмельницький Новатор, за рахунок розширення Суперліги, зберіг прописку в елітному дивізіоні. Тепер команда шукає спонсора. Фото: з архіву

Але це стосується лише чоловічої команди, а не жіночої.

Чоловічий волейбольний клуб «Новатор» із Хмельницького, який минулого сезону вилетів із Суперліги, в новому може знову грати в найвищому дивізіоні країни. Принаймні, такий варіант розглянули на засіданні виконавчого комітету Федерації волейболу України, де говорили про розширення Суперліги до 10 команд. Утім, «Новатор» мав до першого липня сплатити борг, який мав перед ФВУ.

«З боргами розрахувалися, - каже президент обласної федерації волейболу Іван Терещук, який є директором ВК «Новатора». - А тому готуємося, що знову гратимемо в Суперлізі. Утім, команда поки що в відпустці, а ми шукаємо спонсорів».

А ось жіночий ВК «Новатор», який також вилетів з Суперліги, не гратиме наступного чемпіонату навіть у вищій лізі. За словами Івана Борисовича, команда виступатиме в першому дивізіоні. Це стосується і чоловічий клуб «Новатор-2-Прикордонник». Причина – фінансова.

Читайте також: Як готуються футбольні команди з Хмельниччини до нових першостей в ПФЛ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую