ye-logo.v1.2

Ветерани спорту з Кам’янеччини вибороли «золото» з легкої атлетики

Спорт 3183
Перемогу 60-річний спортсмен здобув напередодні дня народження
Перемогу 60-річний спортсмен здобув напередодні дня народження. Фото: adm-km.gov.ua

Збірна Хмельницької області на змаганнях посіла другу сходинку

Нещодавно у Дніпрі проходили літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту з легкої атлетики пам’яті М.М. Баки. На змаганнях виступили найсильніші спортсмени України віком від 35 років. Серед них було й дванадцятеро представників збірної Хмельницької області.

За інформацією пресслужби Хмельницької облдержадміністрації, у командному заліку першість визначалася у трьох групах. Збірна Хмельницької області зійшлася у гострій конкуренції зі спортсменами Житомирщини та Сумщини. У результаті подоляни посіли другу сходинку у третій групі змагань із легкої атлетики.

«Кожен з дванадцяти подолян упродовж двох днів виступив у кількох дисциплінах. На жаль, через травми спортсменів та інші поважні причини наша збірна прибула у Дніпро не в оптимальному складі. Попри це в абсолютному заліку за рейтингом, який враховує результат і вік спортсмена, атлети посіли шість призових місць», — повідомляють в облдержадміністрації.

Так, золоту медаль напередодні свого дня народження виборов 60-річний спортсмен зі села Гуменці Кам’янець-Подільського району — Микола Дубчак. Він метнув 600-грамовий спис на відстань 46,18 метра.

Також «золото» за метання диска здобула Олена Поблічко. Третьою у цій ж дисципліні стала Євгенія Янкун. Срібну медаль у стрибках у довжину здобув 57-річний Валентин Ліпіч, який стрибнув на 5,32 метра. Усі троє спортсменів з Кам’янця-Подільського.

Кожен з дванадцяти подолян упродовж двох днів виступив у кількох дисциплінах. Фото: adm-km.gov.ua

Бронзові медалі на 1500 метрів вибороли представники нашого обласного центру — Микола Стойко серед чоловіків та Ганна Сікора серед жінок.

«Вагомий внесок у загальний успішний виступ нашої команди зробили також хмельничани Юрій Адамков, Олександр Нагуляк, Віктор Флентін, красилівчанин Микола Оніщук та Світлана Ільченко з Нетішина, які увійшли до числа найкращих бігунів-лідерів у своїх вікових групах», — йдеться у повідомлені.

Після цих змагань провідні спортсмени України візьмуть участь у міжнародних стартах легкоатлетів-ветеранів. Зокрема, кам’янчани налаштувалися виступити на початку вересня в італійській Венеції, яка прийматиме чемпіонат Європи.

Читайте також: Хмельничанка виграла Всесвітню Універсіаду в Неаполі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую