ye-logo.v1.2

Щастить сильнішим

Спорт 3187
Фото: Кафедра обліку, аудиту та оподаткування, Хмельницький національний університет

«Спортлідеру+» не вистачило часу, аби «дотиснути» козлівські «Товтри»

Поєдинок фінальної частини чемпіонату України з міні-футболу в другій лізі між хмельницьким «Спортлідером+» та козлівськими «Товтрами» викликав чималий інтерес з боку вболівальників. Ще б пак, саме ці команди донедавно претендували на золоті нагороди першості. І хоча «Товтри» так і залишилися претендентом №1 на «золото», то «Спортлідер+» міг розраховувавти максимум на срібні нагороди. Для цього, як мінімум, необхідно було вигравати вдома в команди з Тернопільщини. Зробити це було надто складно…

Вже на 5-хвилині матчу Кандзьолка вийшов віч-на-віч із голкіпером хмельничан та відкрив рахунок у грі. Згодом його подвоїв Бадло, який відомий хмельничанам за виступами за волочиський футбольний клуб «Збруч-Агро». Однак за рахунку 0:2 господарі поля не зупинялися не на мить, а намагалися якнайшвидше відгратися. Ось тільки м’яч вперто не хотів залітати у ворота. А, коли вже здавалося, що ось-ось буде гол, «Товтри» рятував голкіпер Черепанський, який був кращим у складі своєї команди. Зокрема, завдяки йому рахунок, після потужних ударів Артема Гласа та Дмитра Михайленка, не зрівнявся. Він же став тією «чарівною паличкою» для «Товтр» і в другому таймі.

«Спортлідер+», програвши першу половину матчу з рахунком 2:0, у другому таймі почав діяти швидше та ще небезпечніше. Однак гості вдало оборонялися та результативно використовували помилкам господарів. Зокрема, на 30-хвилині матчу Бадло, перехопивши м’яча, оформив дубль у грі. А ще через шість хвилин у воротах Дмитра Матусова «розписався» досвідчений Автанділ Гвіанідзе, який теж відомий виступами за «Збруч-Агро» і є чемпіоном Хмельниччини з футболу 2009 року. Здавалося, що за рахунку 0:4 все було зрозумілим. Однак гравці «Спортлідера+» довели, що вміють «битися» до останнього. Спочатку на 37-хвилині Олександр Атласюк дальнім ударом «розмочив» рахунок. Згодом його «підтримав» і Віталій Атаманюк. А до завершення матчу залишалася лише хвилина… «Товтри» вирішили «зачинитися» на власній половині поля, оскільки хмельничани продовжували свої наступи. І з фінальною сиреною Артем Глас зумів забити третій гол у ворота гостей, однак здобути хоча б нічию не вдалося. Як зізнався після гри автор третього голу у ворота «Товтр», якби в команди була б іще хоча б хвилина, то «Спотрлідер+» дотиснув би суперника і, як мінімум, не програв би. Але… Попереду на хмельничан очікує виїзний матч проти івано-франківського «Урагану-2», який, фактично, вже здобув срібні нагороди чемпіонату. Хмельничани ж, у дебютний для себе сезон, скоріше за все, стануть бронзовими призерами. Однак, за словами президента «Спотрлідера+» Івана Гончара, вже наступної першості, не виключено, що його команда стане знову дебютантом. Ось тільки вже у першій лізі!

Ну, а в дивізіоні, який рангом вище, ніж друга ліга, хмельницьке «Поділля-УМВС» на виїзді зіграло проти МФК «Одеса». Пропустивши чотири поспіль голи, подоляни відповіли лише влучним ударом Михайла Ткачука. На більшого «Поділля-УМВС» не спромоглося та поїхало з Одеси із поразкою з рахунком 1:6. І вже 9 квітня в рідних стінах хмельничани прийматимуть останню команду ліги – львівську «Енергію-2». Початок матчу у спортомплексі МВС о 13.00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую