ye-logo.v1.2

Президент нагородив хмельницьку спортсменку та її тренера

Спорт 5325
Марина Бех-Романчук та Вадим Крушинський відзначені указом президента за успіх на Європейських іграх
Марина Бех-Романчук та Вадим Крушинський відзначені указом президента за успіх на Європейських іграх. Фото: ілюстративне з european-athletics.org

Відповідний указ оприлюднений на сайті Глави держави.

Сьогодні, 16 липня, на офіційному сайті президента України опублікували указ №522/2019, який датований 15 липня – «Про відзначення державними нагородами України членів національної збірної команди України на II Європейських іграх».

Як йдеться у документі, спортсменів та тренерів (перелік із декількох десятків) нагородили за «досягнення високих спортивних результатів на II Європейських іграх у м.Мінську (Республіка Білорусь), виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України». Отож, серед них і двоє хмельничан.

Орденом княгині Ольги III ступеня нагороджено Марину Бех-Романчук, яка в Мінську здобула бронзову нагороду в особистих змаганнях у секторі стрибків у довжину та золоту в командній першості. Відзначили і тренера Марини – Вадима Крушинського. Вадиму Вікторовичу присвоїли звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Нагадаємо, вже після успішного виступу на Європейських іграх, Марина Бех-Романчук в Італії стала чемпіонкою на Універсіаді-2019.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую