ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрили ще один спортивний майданчик

Спорт 3467

Займатися фізкультурою на ньому зможуть учні першої гімназії.

У гімназії №1 імені Володимира Красицького з’явився новий сучасний спортивний майданчик. Сьогодні, 4 вересня, відбулося його урочисте відкриття із музикою, танцями і маршем переможців різноманітних спортивних змагань. Кошти на будівництво футбольного майданчика виділили з міського бюджету. Обійшовся він у майже півтора мільйона гривень.

Це вже третій спортивний об’єкт, відкритий з початку навчального року. Напередодні сучасні майданчики презентували у загальноосвітній школі №19 в Ружичній та в спеціалізованій загальноосвітній школі №7. Як розповів міський голова Олександр Симчишин, цього року ще планується відкрити спортивні майданчики в НВК №4, ЗОШ №25 і гімназії №2.

«Взагалі, будемо мати 23 спортивних майданчики в Хмельницькому до кінця року. Цей майданчик розрахований винятково на мініфутбол. Такою була мрія гімназистів рівно рік тому, коли ми з ними тут зустрілися, - зазначив Олександр Сергійович. - На території гімназії ще можна побудувати баскетбольно-волейбольний майданчик поруч з футбольним. Але тоді гімназія буде мати проблеми з проведенням вуличних заходів. Адже територія тут обмежена».

Новий майданчик розмістили на місці старого футбольного поля
Урочисте перерізання стрічки
Поле встелили штучним покриттям та нанесли відповідну розмітку
Гімназисти-переможці різних спортивних змагань пройшли Маршем переможців
Школярі підготували насичену розважальну програму

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую