ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» другий поспіль матч зазнало нищівної поразки

Спорт 2617
У двох останніх поєдинках хмельницьке Поділля пропустило десять голів - по п
У двох останніх поєдинках хмельницьке Поділля пропустило десять голів - по п'ять у кожному матчі. Фото: з архіву

У двох матчах хмельничани пропустили десять голів.

Хмельницьке «Поділля» провело свій матч 12 туру в Млинові Рівненської області проти «Вереса». І другий матч поспіль хмельничани пропустили п’ять голів. Стільки було в Калуші, стільки «Поділлю» забили і в Млинові.

Та, якщо в Калуші хмельничани програли з рахунком 5:2, то ось в грі проти рівненського «Вереса» «Поділля» програло з рахунком 5:0.

Все почалося в першому таймі, коли вже на восьмій хвилині матчу «Верес», завдяки влучному удару Михайла Шестакова. На 36 хвилині успіх рівнян подвоїв Антон Яременко. А на 40 хвилині забив і Юрій Соломка. Ще два голи в ворота «Поділля» влетіли в другому таймі. Забивали ті ж Яременко та Соломка.

«Мені дуже соромно, сьогодні День міста в Хмельницькому, а ми знову програли і знову пропустили п’ять голів, - після матчу телефоном прокоментував журналісту сайту «Є» головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Ми за два матчі пропустили десять голів. Це не піддається здоровому глузду. Важко якось це прокоментувати».

Читайте також: «Агробізнес» - «Дніпро-1»: коли все вирішила індивідуальна майстерність (ФОТО)

Програвши «Вересу», «Поділля» залишило третє місце в турнірній таблиці. Тепер на ньому рівняни з 20 очками, а хмельничани з 18-а посідають четверту позицію. Свій наступний матч вони зіграють у Хмельницькому. Станеться це п’ятого жовтня. В гості до «Поділля» завітає «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки Київської області, яка посідає восьме місце.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую