ye-logo.v1.2

Тренер «Поділля» прокоментував програний матч у Калуші

Спорт 3408
Віталій Костишин залишився незодоволеним не тільки результатом у Калуші, а й грою своєї команди, яка програла 5-2
Віталій Костишин залишився незодоволеним не тільки результатом у Калуші, а й грою своєї команди, яка програла 5-2. Фото: з архіву

Хмельничани перервали свою серію безпрограшних матчів.

У чемпіонаті України в другій лізі групі «А» зіграні матчі 10 туру. Хмельницьке «Поділля», яке вісім поспіль матчів не зазнавало поразок, грало в Івано-Франківській області проти «Калуша». І зазнало фіаско з рахунком 5:2.

Вже у перші 20 хвилин футболісти «Калуша» забили двічі. Спочатку відзначився Легкий, а згодом Кохман. «Поділля» ж, яке приїхало в статусі фаворита, бо ж посідало друге місце в турнірній таблиці, тоді як господарі йшли п’ятими, ніяк не могли відшукати власну гру. Хіба що один момент був в Опрі. Але більше небезпечних моментів хмельничани в першому таймі так і не створили.

А в другій половині матчу в ворота «Поділля» влетіло ще три голи – два на рахунку Лаврука, один – в активі бразильця Габріеля. І лише під завісу матчу хмельничани змогли «розмочити» рахунок. На 86-хвилині результативним ударом відзначився Каверін, а на 89-ій - Воловик, який реалізував пенальті, зароблений Зуєвичем. Отож «Калуш» переміг 5:2.

«Що тут коментувати. Хіба сьогодні наша команда грала? Вийшли на поле і пішли. Зганьбили місто, зганьбили клуб. Мені нічого сказати і соромно за таку гру», - після поєдинку у Калуші телефоном журналісту сайту «Є» прокоментував Віталій Костишин, головний тренер «Поділля».

До речі, востаннє хмельничани пропускали 5 голів у березні 2018 року. Це було в Івано-Франківську, де «Поділля» поступилося «Прикарпаттю» також з рахунком 5:2.

«Поділля» після поразки в Калуші перемістилося на третє місце. Наступний тур команда пропускатиме. А ось у 12 турі 29 вересня гратиме на Рівненщині проти «Вереса».

Читайте також: «Агробізнес» уклав угоду з ще одним іспанцем

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую